Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

BALLIN' Slim fit T-shirt Crewneck Navy (24019120 - 07)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 39,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

BALLIN' Slim fit T-shirt Crewneck Navy (24019120 - 07)

Ervaar stijl en comfort met de Slim Fit T-shirt Crewneck Navy van BALLIN'. Verrijk je garderobe en maak een statement! Ontdek de collectie nu!

Lees de volledige productomschrijving

Verken de Wereld van Stijl met de Slim Fit T-shirt Crewneck Navy

Laat je meenemen op een reis waar stijl en kwaliteit samenkomen in de Slim Fit T-shirt Crewneck Navy. Dit is niet zomaar een kledingstuk; het is een symbool van verfijning en een essentieel onderdeel van de garderobe van elke man. Aangeboden door het prestigieuze merk BALLIN', staat dit T-shirt garant voor een ongeëvenaarde ervaring van comfort en stijl.

Voel de Kwaliteit, Beleef de Stijl

Elke vezel van de Slim Fit T-shirt Crewneck Navy spreekt boekdelen over de kwaliteit en aandacht voor detail die BALLIN' in elk kledingstuk legt. Het is meer dan alleen een onderdeel van je outfit; het is een verlengstuk van je persoonlijkheid. Behorend tot de exclusieve collectie van T-shirts & Polo's en Ronde hals T-shirts, is dit T-shirt een toonbeeld van wat moderne herenmode te bieden heeft.

De Essentie van Comfort en Stijl

De Slim Fit T-shirt Crewneck Navy belichaamt het perfecte evenwicht tussen comfort en stijl. Het is ontworpen om naadloos aan te sluiten bij zowel een casual als een formele look, waardoor het de ideale keuze is voor elke gelegenheid. Van een dag op kantoor tot een avond uit met vrienden, dit T-shirt zorgt ervoor dat je altijd op je best bent.

Maak een Persoonlijk Stijlstatement

De keuze voor de Slim Fit T-shirt Crewneck Navy is een keuze voor distinctie. De diepe navy kleur en de slim fit pasvorm bieden een canvas voor persoonlijke expressie. Combineer het met je favoriete jeans voor een relaxte look of draag het onder een blazer voor een meer geklede uitstraling. Dit T-shirt is meer dan alleen kleding; het is een manier om je unieke stijl te uiten.

Sluit je aan bij de BALLIN' Gemeenschap

Door te kiezen voor dit T-shirt, word je onderdeel van een exclusieve groep mannen die waarde hechten aan kwaliteit, stijl en het merk BALLIN'. Je draagt niet alleen een T-shirt; je draagt een levensstijl, een passie voor mode die het alledaagse overstijgt.

Ontdek Jouw Perfecte Stijl Vandaag Nog

Het moment is nu om je garderobe te verrijken met de Slim Fit T-shirt Crewneck Navy. Beschikbaar in een reeks maten, van XS tot XL, biedt dit T-shirt de perfecte pasvorm voor elke man die zijn stijl naar een hoger niveau wil tillen. Laat geen moment langer voorbijgaan en ontdek de exclusieve collectie van BALLIN' bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Laat dit T-shirt het begin zijn van jouw reis naar een verfijnde garderobe en een stijlvolle toekomst.

Ervaar de ultieme combinatie van stijl, comfort en kwaliteit met de Slim Fit T-shirt Crewneck Navy van BALLIN'. Verrijk je garderobe en til je persoonlijke uitstraling naar een hoger niveau. Ontdek nu de nieuwe collectie en maak jouw stijlstatement!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Slim fit T-shirt Crewneck Navy (24019120 - 07)

Slim fit T-shirt Crewneck Navy (24019120 - 07)

€ 39,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen