Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Pure Path The Steve Skinny Fit Shorts Denim Mid Blue (W1287 - 83)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 69,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Path The Steve Skinny Fit Shorts Denim Mid Blue (W1287 - 83)

Ontdek de Steve Skinny Fit Shorts van Pure Path: jouw zomerse must-have. Perfecte pasvorm, trendy middelblauw en topkwaliteit. Stijlvol en comfortabel voor elke gelegenheid!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Steve Skinny Fit Shorts Denim Mid Blue (W1287 - 83) van Pure Path

Zoek je een nieuwe toevoeging aan je zomergarderobe die zowel stijlvol als comfortabel is? De Steve Skinny Fit Shorts Denim Mid Blue van Pure Path zijn de perfecte keuze voor de modebewuste man. Deze shorts bieden een combinatie van klassieke denimstijl met een moderne skinny pasvorm, ideaal voor diverse zomerse gelegenheden.

Waarom kiezen voor de Steve Skinny Fit Shorts?

Deze shorts zijn niet zomaar een basic kledingstuk; ze zijn een statement van comfort en stijl. De Steve Skinny Fit Shorts zijn vervaardigd met aandacht voor detail en ontworpen om een aanvulling te zijn op jouw dynamische levensstijl. Met hun middelblauwe wassing en subtiele distress-details, voegen ze een trendy touch toe aan elke outfit.

Unieke verkooppunten van de Steve Skinny Fit Shorts

  • Perfecte Pasvorm: De skinny fit snit zorgt ervoor dat deze shorts mooi aansluiten zonder in te leveren op bewegingsvrijheid.
  • Versatile Stijl: Combineer ze met een casual T-shirt voor een dagje uit of met een net overhemd voor een zomerse barbecue.
  • Kwaliteit van Pure Path: Gemaakt met de kwaliteit die je van Pure Path mag verwachten, zodat je verzekerd bent van een duurzaam product.

Productdetails

De Steve Skinny Fit Shorts zijn onderdeel van de Broeken & Jeans collectie van Pure Path en passen perfect binnen de categorieën Merken, Korte broeken, Nieuwe collectie, Broeken, Jeans. Ze zijn speciaal ontworpen voor de man die waarde hecht aan kwaliteit en stijl. De shorts hebben een klassieke vijfzakkenstijl, zijn gemaakt van hoogwaardig denim en zijn afgewerkt met een middelblauwe wassing die veelzijdig te combineren is.

Creëer jouw zomerse look

Of je nu op zoek bent naar een casual outfit voor een dag in de stad of een comfortabele optie voor een relaxte zondag, de Steve Skinny Fit Shorts zijn een must-have. Bekijk ook onze andere Korte Broeken en Jeans voor meer inspiratie.

Wacht niet langer

De Steve Skinny Fit Shorts Denim Mid Blue zijn een exclusieve aanvulling op je garderobe en een item dat niet mag ontbreken deze zomer. Voeg ze nu toe aan je collectie en ervaar de kwaliteit en stijl van Pure Path. Bestel vandaag nog en stap stijlvol de zomer in!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
The Steve Skinny Fit Shorts Denim Mid Blue (W1287 - 83)

The Steve Skinny Fit Shorts Denim Mid Blue (W1287 - 83)

€ 69,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen