Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Profuomo Korte broek TAUPE (PPVQ10028F)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Profuomo Korte broek TAUPE (PPVQ10028F)

<body>
<h2>Ontdek de Tijdloze Elegantie van Profuomo's Korte Broek TAUPE</h2>

<p>Profuomo's Korte Broek TAUPE (PPVQ10028F) is een must-have voor heren die op zoek zijn naar stijl en comfort. Ontdek de zomerse verfijning en kwaliteit van deze broek.</p>

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Elegantie van Profuomo's Korte Broek TAUPE

Te midden van de bruisende wereld van herenmode, waar trends komen en gaan, staat Profuomo als een baken van tijdloze stijl en onberispelijke kwaliteit. Het merk, dat zijn wortels heeft in de rijke traditie van Italiaans vakmanschap, brengt met de Korte Broek TAUPE (PPVQ10028F) een stuk dat niet alleen de essentie van de zomer vangt, maar ook een belofte van duurzaamheid en comfort biedt.

De Belichaming van Zomerse Verfijning

In een wereld waar de eerste indrukken tellen, biedt de Korte Broek TAUPE van Profuomo een ongeëvenaarde mix van casual elegantie en verfijnde stijl. Geïnspireerd door de serene kleuren van de natuur, brengt deze korte broek de kalmerende tinten van het landschap naar je garderobe, waardoor je een gevoel van rust en verbondenheid met de natuur ervaart, zelfs in de meest hectische stadsomgevingen.

Een Testament van Kwaliteit en Comfort

Profuomo begrijpt dat ware luxe niet alleen in het uiterlijk zit, maar ook in het gevoel. Daarom is elke Korte Broek TAUPE vervaardigd met aandacht voor detail, gebruikmakend van alleen de fijnste materialen die zorgen voor een ongekend comfort en duurzaamheid. Of je nu door de stad wandelt of geniet van een weekenduitje, deze korte broek biedt de perfecte combinatie van ademend vermogen en bewegingsvrijheid, waardoor je elke uitdaging met vertrouwen tegemoet treedt.

Stijlvol Veelzijdig

De ware schoonheid van de Korte Broek TAUPE van Profuomo ligt in zijn veelzijdigheid. Of je nu gaat voor een casual look met een eenvoudig T-shirt en sneakers of het combineert met een gekleed overhemd en loafers voor een formele gelegenheid, deze korte broek past zich moeiteloos aan elke stijl aan. Het is een essentieel stuk dat de overgang van dag naar nacht, van werk naar ontspanning, met gemak maakt.

Ontdek de Collectie

Als onderdeel van de Broeken & Jeans collectie van Profuomo, neemt de Korte Broek TAUPE een speciale plaats in binnen een assortiment dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijl. Van Chino Shorts tot Korte Broeken, elke categorie biedt een unieke kans om je garderobe te verrijken met stukken die de tand des tijds doorstaan.

De Korte Broek TAUPE is meer dan een kledingstuk; het is een uitdrukking van een levensstijl, een keuze voor kwaliteit boven kwantiteit, en een stap naar een meer stijlvolle en zelfverzekerde jij. Laat deze zomer de seizoenen van verandering en vernieuwing zijn. Stap in de wereld van Profuomo, waar elke keuze telt en elke outfit een verhaal vertelt.

Wacht niet langer om deel uit te maken van deze exclusieve ervaring. Ontdek nu de Korte Broek TAUPE van Profuomo en laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden die het biedt. Jouw verhaal begint hier, met Profuomo.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Korte broek TAUPE (PPVQ10028F)

Korte broek TAUPE (PPVQ10028F)

€ 89,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen