Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Fynch Hatton Summer stretch cargo bermuda soft green (1413 2811 - 715)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 69,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fynch Hatton Summer stretch cargo bermuda soft green (1413 2811 - 715)

Discover the essence of summer with Fynch Hatton's Summer stretch cargo bermuda in soft green. Comfort, style, and freedom combined in one versatile piece. Upgrade your summer wardrobe now!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Zomerse Vrijheid met Fynch Hatton

De zomer roept beelden op van lange, zonovergoten dagen, avonturen in de buitenlucht en een gevoel van vrijheid dat alleen in dit seizoen te vinden is. In deze tijd van het jaar verlangen we naar kleding die niet alleen comfortabel en functioneel is, maar die ook een verlengstuk vormt van onze persoonlijkheid en stijl. Fynch Hatton begrijpt deze behoefte als geen ander en presenteert met trots de Summer stretch cargo bermuda in soft green - een kledingstuk dat belooft de essentie van de zomer in je garderobe te brengen.

Een Nieuwe Definitie van Comfort en Stijl

De zomer vraagt om kleding die ademt, beweegt met je mee en je niet beperkt in je activiteiten. De Summer stretch cargo bermuda van Fynch Hatton is ontworpen met deze filosofie in gedachten. De zachte groene kleur reflecteert de levendigheid van de natuur en brengt een frisse wind in je zomergarderobe. Maar het is niet alleen de kleur die deze bermuda bijzonder maakt. Het is de manier waarop het comfort en stijl naadloos combineert, waardoor het de perfecte keuze is voor elke gelegenheid - van een casual bijeenkomst met vrienden tot een ontspannen middag in de stad.

Leef je Zomerse Avonturen

In de zomer zijn we altijd onderweg. Of het nu gaat om een weekendtrip, een barbecue in de achtertuin of een spontane roadtrip, de Summer stretch cargo bermuda is ontworpen om je trouwe metgezel te zijn. Dankzij de stretchstof en de praktische cargozakken combineert deze bermuda functionaliteit met een ongeëvenaarde stijl. Het is een kledingstuk dat je niet alleen draagt, maar dat een deel wordt van je zomerse avonturen, terwijl je herinneringen maakt die een leven lang meegaan.

De Essentie van de Moderne Man

De moderne man is veelzijdig, avontuurlijk en streeft altijd naar de perfecte balans tussen comfort en stijl. De Summer stretch cargo bermuda van Fynch Hatton is het antwoord op deze zoektocht. Met zijn zachte groene kleur, comfortabele pasvorm en veelzijdige stijl, is het meer dan een kledingstuk - het is een statement. Het weerspiegelt de essentie van de moderne man die waarde hecht aan kwaliteit, functionaliteit en een onberispelijke stijl.

Maak de Sprong

De zomer wacht niet, en de perfecte bermuda ook niet. De Summer stretch cargo bermuda in soft green van Fynch Hatton is nu beschikbaar bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Dit is je kans om niet alleen je zomergarderobe te vernieuwen, maar ook om een stukje zomerse vrijheid en avontuur in je leven te brengen. Wacht niet langer, maak de sprong en ontdek wat Fynch Hatton en Nieuwnieuw.com Herenmode voor jou in petto hebben. Jouw zomer begint hier.

Bezoek Broeken & Jeans voor meer inspiratie en ontdek de complete collectie van Fynch Hatton. Laat deze zomer de zomer zijn waarin je kiest voor comfort, stijl en avontuur met Nieuwnieuw.com Herenmode.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Summer stretch cargo bermuda soft green (1413  2811 - 715)

Summer stretch cargo bermuda soft green (1413 2811 - 715)

€ 69,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen