Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Fellows United Shirt korte mouw baroque Mint green (41.6633 - 175)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fellows United Shirt korte mouw baroque Mint green (41.6633 - 175)

Ontdek de Fellows United Shirt korte mouw baroque in mintgroen: jouw garderobe's frisse blikvanger. Perfecte pasvorm van M tot 4XL, stijlvol en comfortabel. Shop nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Shirt korte mouw baroque Mint green van Fellows United

Zoek je een unieke toevoeging aan je garderobe die zowel stijl als comfort biedt? Kijk dan niet verder dan de Shirt korte mouw baroque Mint green (41.6633 - 175) van Fellows United. Deze shirt is een perfecte mix van moderne elegantie en een relaxte uitstraling, speciaal ontworpen voor de modebewuste man.

Een Kleurrijke Toevoeging aan Je Overhemden Collectie

Met zijn opvallende multicolor patroon en frisse mintgroene kleur, is deze shirt een ware blikvanger. Het barokke ontwerp voegt een artistieke flair toe die gegarandeerd hoofden doet draaien. Of je nu een dag op kantoor hebt of een casual uitje met vrienden, deze shirt tilt je outfit naar een hoger niveau.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

De Shirt korte mouw baroque Mint green is verkrijgbaar in Europese maten variërend van M tot 4XL, waardoor het een ideale keuze is voor mannen van alle vormen en maten. De maatvoering zorgt ervoor dat je een shirt vindt die niet alleen goed staat, maar ook comfortabel zit.

De Nieuwste Collectie van Fellows United

Als onderdeel van de nieuwe collectie overhemden van Fellows United, staat deze shirt garant voor kwaliteit en de laatste modetrends. Fellows United staat bekend om hun aandacht voor detail en het gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor elk kledingstuk lang meegaat.

Combineer Stijl en Comfort

Naast het stijlvolle ontwerp, biedt de Shirt korte mouw baroque Mint green ook een ongeëvenaard comfort. De soepele stof en de korte mouwen maken het een ideale keuze voor de warmere dagen of voor een actieve levensstijl.

Ontdek Meer bij Fellows United

Ben je geïnteresseerd in meer kledingstukken zoals deze? Neem dan een kijkje bij de volledige collectie van Fellows United en ontdek een wereld van kwaliteitsoverhemden die perfect zijn voor elke gelegenheid. Van casual tot formeel, Fellows United heeft het allemaal.

Bestel Jouw Shirt korte mouw baroque Mint green Vandaag Nog!

Wacht niet langer en voeg deze must-have toe aan je kledingkast. Bestel je Shirt korte mouw baroque Mint green eenvoudig online bij Nieuw Nieuw en geniet van een snelle levering en uitstekende klantenservice. Kies voor de kwaliteit en stijl van Fellows United en laat je inspireren door hun unieke designs.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt korte mouw baroque Mint green (41.6633 - 175)

Shirt korte mouw baroque Mint green (41.6633 - 175)

€ 79,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen