Terug

50% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

District Indigo Pique Performance Polo Print (7.41.400.782 - 388)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 99,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

District Indigo Pique Performance Polo Print (7.41.400.782 - 388)

Ontdek de perfecte mix van stijl en comfort met District Indigo's Pique Performance Polo. Een must-have voor elke moderne man. Shop nu bij Nieuwnieuw.com!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Essentie van Stijl met District Indigo

In de wereld van herenmode is er een merk dat zich onderscheidt door zijn unieke blend van comfort en stijl: District Indigo. Dit merk is een belichaming van moderne elegantie, gecombineerd met de praktische behoeften van de hedendaagse man. Het is meer dan alleen kleding; het is een lifestyle. Een van de parels in hun collectie is de Pique Performance Polo Print, een kledingstuk dat zowel de essentie van casual chic vangt als een statement maakt in de garderobe van elke man.

Voel de Kwaliteit, Beleef de Stijl

Bij het aantrekken van de Pique Performance Polo voel je direct het verschil. De zorgvuldig geselecteerde stoffen en de aandacht voor detail in het ontwerp spreken boekdelen over de kwaliteit. De polo is ontworpen om te ademen, bewegen en leven met jou mee. De kleuren - een rijke mix van multicolor, groen en roze - zijn niet alleen opvallend maar ook veelzijdig, waardoor ze moeiteloos te combineren zijn met verschillende outfits en voor uiteenlopende gelegenheden.

Een Nieuwe Dimensie van Comfort

Comfort is niet langer een luxe, maar een noodzaak. District Indigo begrijpt dit als geen ander en heeft de Pique Performance Polo zo ontworpen dat hij niet alleen stijlvol is, maar ook ongeëvenaard comfort biedt. Of je nu een dag op kantoor doorbrengt, een middag op de golfbaan of een avondje uit met vrienden, deze polo past zich aan elke situatie aan zonder in te leveren op comfort of stijl.

De Kracht van Veelzijdigheid

De ware schoonheid van de Pique Performance Polo ligt in zijn veelzijdigheid. Beschikbaar in Europese maten van S tot 4XL, er is een perfecte pasvorm voor elke man. De polo is niet alleen een statement op zich, maar ook een canvas voor persoonlijke expressie. Combineer hem met een jeans voor een casual look of draag hem onder een blazer voor een meer formele gelegenheid; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Maak deel uit van de District Indigo Familie

Door te kiezen voor de Pique Performance Polo van District Indigo, kies je niet alleen voor een kledingstuk, maar voor een levensstijl. Je wordt deel van een gemeenschap die waarde hecht aan kwaliteit, stijl en duurzaamheid. Het is een keuze die zegt: "Ik waardeer de fijnere dingen in het leven."

Wacht Niet Langer

De nieuwe collectie van District Indigo, inclusief de Pique Performance Polo en vele andere stijlvolle opties, wacht op je bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Laat deze kans niet voorbijgaan om je garderobe te verrijken met kleding die even veelzijdig als stijlvol is. Ontdek nu de complete collectie en laat je inspireren. De wereld van District Indigo is slechts een klik verwijderd. Bezoek onze collectie polo's en begin vandaag nog met het creëren van jouw perfecte look.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Pique Performance Polo Print (7.41.400.782 - 388)

Pique Performance Polo Print (7.41.400.782 - 388)

€ 99,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen