Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

BALLIN' Slim fit T-shirt Crewneck Faded Green (24019119 - 76)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 49,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

BALLIN' Slim fit T-shirt Crewneck Faded Green (24019119 - 76)

Ontdek de Slim fit T-shirt Crewneck Faded Green van BALLIN' - jouw stijlvolle keuze voor elke gelegenheid. Perfecte pasvorm, trendy verweerde look, en luxe uitstraling. Bestel nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Slim fit T-shirt Crewneck Faded Green van BALLIN'

Zoek je een T-shirt dat stijl en comfort combineert? Dan is de Slim fit T-shirt Crewneck Faded Green (24019119 - 76) van BALLIN' precies wat je nodig hebt. Dit T-shirt is speciaal ontworpen voor de modebewuste man rond de 30 jaar die waarde hecht aan kwaliteit en een trendy uitstraling.

Een Frisse Toevoeging aan Je Garderobe

De kleur groen is een veelzijdige keuze die frisheid en originaliteit uitstraalt. De vervaagde groene tint van dit T-shirt voegt een subtiele, modieuze twist toe aan je dagelijkse look. Het is een perfecte match voor zowel een casual als een meer geklede outfit.

Perfecte Pasvorm voor de Moderne Man

Met de beschikbare maten variërend van XS tot XXL, is er voor elke man een Slim fit T-shirt Crewneck Faded Green die als gegoten zit. De slim fit pasvorm benadrukt je silhouet op de juiste manier, zonder in te leveren op comfort.

Ontdek BALLIN' T-shirts & Polo's

Als onderdeel van de T-shirts & Polo's collectie van BALLIN', staat dit T-shirt garant voor kwaliteit en stijl. Het is niet zomaar een kledingstuk; het is een statement. De nieuwe collectie van BALLIN' is een weerspiegeling van wat de moderne man zoekt in zijn kleding: comfort, duurzaamheid en een krachtige uitstraling.

Details die het Verschil Maken

De aandacht voor detail is wat de Slim fit T-shirt Crewneck Faded Green onderscheidt. De ronde hals zorgt voor een tijdloze look, terwijl de subtiele branding van BALLIN' een luxe gevoel geeft. Dit T-shirt is niet alleen een aanwinst voor je kledingkast, maar ook voor je zelfvertrouwen.

Klaar voor Elke Gelegenheid

Of je nu een dag op kantoor hebt, een avond uit met vrienden, of gewoon ontspannen in het weekend, dit T-shirt is veelzijdig genoeg voor elke gelegenheid. Combineer het met een jeans voor een casual look of draag het onder een blazer voor een smart-casual uitstraling.

Bestel Nu Jouw Nieuwe Favoriete T-shirt

Wacht niet langer en voeg de Slim fit T-shirt Crewneck Faded Green toe aan je garderobe. Bestel nu en ervaar de perfecte mix van stijl en comfort die BALLIN' te bieden heeft. Jouw zoektocht naar het ideale T-shirt eindigt hier.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Slim fit T-shirt Crewneck Faded Green (24019119 - 76)

Slim fit T-shirt Crewneck Faded Green (24019119 - 76)

€ 49,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen