Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Alberto Chino MOVER WR Revolutional® navy (4855 1935 - 899)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 139,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Alberto Chino MOVER WR Revolutional® navy (4855 1935 - 899)

Ontdek de stijlvolle Alberto Chino MOVER WR in navy! Perfecte pasvorm, Revolutional® comfort en een must-have voor elke garderobe. Jouw nieuwe favoriete broek wacht.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Chino MOVER WR Revolutional® navy (4855 1935 - 899)

Stap in de wereld van stijl en comfort met de nieuwste Alberto Jeans Chino MOVER WR Revolutional® navy. Deze chino is speciaal ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan zowel uitstraling als functionaliteit. De diepe navy kleur en de gestroomlijnde pasvorm maken deze broek een essentieel onderdeel van elke garderobe.

Waarom kiezen voor de Chino MOVER WR Revolutional® navy?

Deze chino van Alberto is niet zomaar een broek. Het is een statement van kwaliteit en duurzaamheid. Met een breed scala aan jeansmaten van 29-34 tot 40-34, is er een perfecte pasvorm voor iedereen. De Revolutional® stoftechnologie biedt een ongeëvenaard comfort en bewegingsvrijheid, wat deze chino ideaal maakt voor zowel een actieve dag als een ontspannen avond uit.

Productdetails en Specificaties

  • Kleur: Stijlvol Navy
  • Jeansmaten: Van 29-34 tot 40-34, voor de perfecte pasvorm
  • Categorie: Chino's & Jeans
  • Kenmerken: Revolutional® stoftechnologie voor ultiem comfort
  • Collectie: Onderdeel van de nieuwste Nieuwe collectie

De Chino MOVER WR Revolutional® navy is een toonbeeld van de kwaliteit waar Alberto om bekend staat. De broek is niet alleen praktisch door zijn veelzijdigheid en duurzaamheid, maar ook modieus door zijn tijdloze ontwerp. Deze chino past naadloos in de categorie Chino's en is een must-have voor elke man die zijn garderobe wil verrijken met een broek die zowel bij formele als casual gelegenheden gedragen kan worden.

Maak de Stap naar Uitmuntende Stijl

Wacht niet langer en voeg de Chino MOVER WR Revolutional® navy toe aan je collectie. De perfecte pasvorm, het superieure comfort en de veelzijdigheid maken deze chino tot een onmisbaar item. Bezoek nu de pagina van Alberto Jeans en laat je overtuigen door de kwaliteit en stijl van de Chino MOVER WR Revolutional® navy. Bestel vandaag nog en ervaar het verschil!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Chino MOVER WR Revolutional® navy (4855 1935 - 899)

Chino MOVER WR Revolutional® navy (4855 1935 - 899)

€ 139,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen