Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

A Fish Named Fred Waistcoat pique Coral (28.131.454)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Waistcoat pique Coral (28.131.454)

Ontdek de Waistcoat pique Coral van A Fish Named Fred: een stijlvolle must-have voor elke man. Met een opvallende koraalrode kleur en een uniek pique patroon, is dit gilet perfect voor elke gelegenheid. Bestel nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Waistcoat pique Coral (28.131.454) van A Fish Named Fred

Maak kennis met de nieuwste toevoeging aan uw garderobe: de Waistcoat pique Coral (28.131.454). Dit stijlvolle gilet is een echte blikvanger en perfect voor de modebewuste man. Ontworpen door het creatieve en eigenzinnige merk A Fish Named Fred, staat dit item garant voor kwaliteit en originaliteit.

Waarom kiezen voor de Waistcoat pique Coral?

Deze waistcoat is niet zomaar een kledingstuk. Het is een statement van stijl en persoonlijkheid. De levendige koraalrode kleur zorgt ervoor dat je opvalt in de menigte, terwijl het pique patroon een subtiele textuur toevoegt die zowel visueel als tastbaar is. Het is de perfecte keuze voor heren die hun outfit net dat beetje extra willen geven, of het nu voor een speciale gelegenheid is of voor een stijlvolle dag op kantoor.

Productdetails en Specificaties

In de categorie Colberts & gilets valt de Waistcoat pique Coral zeker op. Met een breed scala aan confectiematen van 46 tot en met 60, is er voor elke man een perfect passend gilet te vinden. De kleur rood is niet alleen opvallend maar ook veelzijdig, en kan gecombineerd worden met diverse stijlen en kleuren.

  • Kleur: Rood
  • Confectiematen: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60
  • Categorie: Colberts & Gilets
  • Brand: A Fish Named Fred
  • Gerelateerde Producten: Combineer met andere items uit de nieuwe collectie van A Fish Named Fred voor een complete look.

Maak je look compleet

De Waistcoat pique Coral is meer dan alleen een gilet; het is een veelzijdig kledingstuk dat je look compleet maakt. Draag het met een bijpassend colbert voor een formele gelegenheid of over een casual shirt voor een relaxte uitstraling. Het is een essentieel onderdeel van de A Fish Named Fred collectie dat niet mag ontbreken in de garderobe van de moderne man.

Wacht niet langer

Ben je klaar om je stijl naar een hoger niveau te tillen? De Waistcoat pique Coral wacht op je. Voeg een vleugje kleur en klasse toe aan je kledingcollectie en onderscheid je van de rest. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van comfort, stijl en kwaliteit. Wacht niet langer, want de nieuwste items van A Fish Named Fred zijn gewild en de voorraad is beperkt. Maak jezelf de man van het moment met deze unieke waistcoat!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Waistcoat pique Coral (28.131.454)

Waistcoat pique Coral (28.131.454)

€ 89,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen