Terug

50% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

A Fish Named Fred Trui Degrade Roasted Cashew (27.505.207)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

99,95 € 29,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Trui Degrade Roasted Cashew (27.505.207)

Ervaar luxe en stijl met de Trui Degrade Roasted Cashew van A Fish Named Fred. Een must-have voor elke moderne man. Ontdek nu!

Lees de volledige productomschrijving

Verken de Essentie van Stijl met Trui Degrade Roasted Cashew

Ervaar de perfecte harmonie tussen comfort en stijl met de Trui Degrade Roasted Cashew, een kledingstuk dat meer is dan alleen een deel van je garderobe. Het is een verlengstuk van je persoonlijkheid, een spiegel van je unieke smaak en een statement van je levensstijl. Aangeboden door het innovatieve merk A Fish Named Fred, staat deze trui symbool voor de man die geen genoegen neemt met het gewone, maar streeft naar het uitzonderlijke in elk aspect van zijn leven.

Voel de Luxe, Beleef de Kwaliteit

In elke vezel van de Trui Degrade Roasted Cashew voel je de toewijding aan kwaliteit en comfort. Deze trui, met zijn subtiele overgang van kleuren en zachte textuur, biedt een ervaring die zowel visueel aantrekkelijk als ongeëvenaard comfortabel is. Het is een kledingstuk dat je niet alleen draagt, maar beleeft. De zachte, beige tinten en het verfijnde ontwerp maken het tot een veelzijdige keuze voor zowel een casual dag uit als een formele gelegenheid.

Maak een Statement met Elke Keuze

De Trui Degrade Roasted Cashew is meer dan een trui; het is een manifest van individualiteit en stijl. Voor de man die weet dat ware elegantie in de details zit, biedt deze trui een kans om zich te onderscheiden van de massa. De keuze voor een trui van A Fish Named Fred is een keuze voor originaliteit en een onberispelijk gevoel voor mode. Het is de perfecte aanvulling op de garderobe van de moderne man, die zijn persoonlijke stijl serieus neemt.

Verrijk je Garderobe met Veelzijdigheid

De Trui Degrade Roasted Cashew biedt een uitzonderlijke veelzijdigheid die zelden wordt gezien in de modewereld. Beschikbaar in een breed scala aan maten, van M tot 4XL, garandeert het dat elke man de perfecte pasvorm kan vinden. Deze trui is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de hedendaagse man, die zowel comfort als stijl eist in elk kledingstuk dat hij draagt. Het is een essentiële toevoeging die moeiteloos past bij elke outfit en elke gelegenheid.

Ontdek de Wereld van A Fish Named Fred

De Trui Degrade Roasted Cashew is slechts een voorproefje van wat A Fish Named Fred te bieden heeft. Elk stuk in hun collectie is een bewijs van de passie voor mode en aandacht voor detail. Het is tijd om jezelf te trakteren op kleding die niet alleen je uiterlijk verrijkt, maar ook een verhaal vertelt over wie je bent. Verken de collectie en vind de perfecte stukken die jouw unieke stijl en persoonlijkheid weerspiegelen.

Laat de Trui Degrade Roasted Cashew de eerste stap zijn in je reis naar een garderobe die echt weerspiegelt wie je bent. Ontdek nu de volledige collectie van A Fish Named Fred en maak elke dag een statement met je kleding. Jouw stijl, jouw regels. Laat geen moment langer voorbijgaan en voeg nu deze must-have toe aan je collectie.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Trui Degrade Roasted Cashew (27.505.207)

Trui Degrade Roasted Cashew (27.505.207)

99,95 € 29,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen