Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

A Fish Named Fred Shirt shell Jeans Blue (28.004.608)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Shirt shell Jeans Blue (28.004.608)

Steel de show met de Shirt Shell Jeans Blue van A Fish Named Fred. Levendig blauw, perfecte pasvorm S-5XL, pure stijl. Jouw garderobe verdient deze unieke upgrade!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Shirt Shell Jeans Blue (28.004.608) van A Fish Named Fred

Zoek je een overhemd dat stijl en comfort combineert met een unieke twist? Dan is de Shirt Shell Jeans Blue (28.004.608) van A Fish Named Fred precies wat je nodig hebt. Dit overhemd is niet alleen een blikvanger door zijn levendige blauwe kleur, maar ook een statement van jouw persoonlijke stijl.

Waarom kiezen voor A Fish Named Fred?

A Fish Named Fred staat bekend om zijn unieke ontwerpen en hoogwaardige kwaliteit. Met een overhemd van dit merk kies je voor een kledingstuk dat uitblinkt in originaliteit en vakmanschap. Het is de perfecte keuze voor de modebewuste man die zich wil onderscheiden van de massa.

Unieke Kenmerken van de Shirt Shell Jeans Blue

De Shirt Shell Jeans Blue is meer dan alleen een overhemd; het is een expressie van jouw unieke stijl. Met een scala aan maten van S tot 5XL biedt A Fish Named Fred een perfecte pasvorm voor elke man. De Europese maatvoering zorgt ervoor dat het overhemd goed aansluit en comfortabel zit, wat je lichaamsvorm ook is.

  • Kleur: Een diepe, veelzijdige blauwe tint die bij elke gelegenheid past.
  • Maten: Beschikbaar in Europese maten S tot 5XL.
  • Categorie: Overhemden uit de nieuwe collectie van A Fish Named Fred, perfect voor de moderne man.

Of je nu op zoek bent naar een overhemd voor een casual dagje uit of een belangrijke zakelijke bijeenkomst, de Shirt Shell Jeans Blue is veelzijdig genoeg om aan al je behoeften te voldoen. Het is een essentieel onderdeel van de lange mouw overhemden categorie en een must-have voor iedereen die zijn garderobe wil upgraden met kwaliteit en stijl.

Wacht niet langer

Maak een statement met de Shirt Shell Jeans Blue van A Fish Named Fred en voeg een vleugje originaliteit toe aan je kledingcollectie. Deze kans wil je niet missen. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Jouw nieuwe favoriete overhemd wacht op je!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt shell Jeans Blue (28.004.608)

Shirt shell Jeans Blue (28.004.608)

€ 89,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen