Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

A Fish Named Fred Shirt SS hummingbird Sky Blue (28.065.611)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Shirt SS hummingbird Sky Blue (28.065.611)

Transform your look and unlock a new sense of freedom with the A Shirt SS Hummingbird Sky Blue from A Fish Named Fred. Explore the world on your terms with this quality, stylish shirt. Choose freedom, choose style, choose A Fish Named Fred.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Vrijheid met A Shirt SS Hummingbird Sky Blue

Stel je een kledingstuk voor dat niet alleen je uiterlijk transformeert maar ook een nieuw gevoel van vrijheid en zelfexpressie ontgrendelt. Dat is precies wat het A Shirt SS Hummingbird Sky Blue van A Fish Named Fred doet. Dit is niet zomaar een overhemd; het is een uitnodiging om de wereld op jouw voorwaarden te verkennen.

Voel de Kwaliteit, Beleef de Stijl

Elke vezel van dit overhemd ademt kwaliteit uit, dankzij de zorgvuldige selectie van 100% katoen. Het is meer dan alleen een kledingstuk; het is een ervaring die je aanraakt elke keer als je het draagt. De zachte textuur en het comfortabele gevoel tegen je huid maken elk moment bijzonder, of je nu door de stad wandelt of geniet van een zonnige dag in het park.

Een Statement van Persoonlijke Stijl

Met zijn opvallende Sky Blue kleur en het subtiele hummingbird patroon, is dit overhemd een ware blikvanger. Het is een perfecte mix van casual en formeel, waardoor het geschikt is voor elke gelegenheid. Of je nu een belangrijke vergadering hebt of een avondje uit met vrienden, het A Shirt SS Hummingbird Sky Blue laat zien dat je oog hebt voor detail en waardering voor kwaliteit.

De veelzijdigheid van A Fish Named Fred

Als onderdeel van de nieuwe collectie van A Fish Named Fred Overhemden, belichaamt dit overhemd de unieke benadering van het merk voor herenmode. Het staat voor vrijheid, avontuur en de moed om jezelf te zijn. Met een breed scala aan maten, van S tot 5XL, biedt A Fish Named Fred de perfecte pasvorm voor elke man.

Maak deel uit van iets Groots

Door te kiezen voor het A Shirt SS Hummingbird Sky Blue, kies je niet alleen voor een overhemd, maar ook voor een levensstijl. Een levensstijl die avontuur, zelfexpressie en de waardering voor de fijnere dingen in het leven omarmt. Je wordt deel van een gemeenschap van mannen die weten wat ze willen en niet bang zijn om dat te laten zien.

Waarom Wachten?

De nieuwe collectie van A Fish Named Fred wacht op je. Het A Shirt SS Hummingbird Sky Blue is meer dan alleen een overhemd; het is een statement, een belofte en een avontuur. Waarom zou je wachten om de beste versie van jezelf te zijn? Ontdek nu de collectie en vind het overhemd dat niet alleen je garderobe, maar ook je leven transformeert.

Laat je niet langer beperken door conventies. Kies voor vrijheid. Kies voor stijl. Kies voor A Fish Named Fred. Ontdek vandaag nog het A Shirt SS Hummingbird Sky Blue en begin aan een reis die je nooit zult vergeten.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt SS hummingbird Sky Blue (28.065.611)

Shirt SS hummingbird Sky Blue (28.065.611)

€ 79,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen