Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

A Fish Named Fred Shirt leafs Multicolor green (28.003.072)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Shirt leafs Multicolor green (28.003.072)

Elevate your style with the Shirt Leafs Multicolor Green from A Fish Named Fred. Express your unique personality with vibrant colors and unmatched comfort. Make a statement and stand out in any occasion. Shop now at Nieuwnieuw.com Herenmode.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de veelzijdige charme van het Shirt Leafs Multicolor Green

Stap in een wereld waar stijl en persoonlijkheid samenkomen met het Shirt Leafs Multicolor Green. Dit unieke kledingstuk, aangeboden door A Fish Named Fred, is meer dan zomaar een shirt; het is een expressie van wie je bent en hoe je de wereld ziet. Met zijn levendige kleuren en ongeëvenaarde comfort, is dit shirt een must-have voor elke man die zijn garderobe naar een hoger niveau wil tillen.

Een symfonie van kleur en comfort

De ware essentie van het Shirt Leafs Multicolor Green ligt in zijn vermogen om comfort en stijl naadloos te combineren. Gemaakt van een zorgvuldig samengestelde mix van 97% katoen en 3% EA, biedt dit shirt een ongekende zachtheid die je de hele dag door begeleidt. Of je nu een drukke dag op kantoor hebt of een ontspannen dagje uit, dit shirt zorgt ervoor dat je altijd het beste van jezelf kunt laten zien.

Een statement van persoonlijkheid

Het Shirt Leafs Multicolor Green is niet zomaar een kledingstuk; het is een canvas waarop jouw persoonlijkheid tot uiting komt. De levendige multicolor groene tinten en het subtiele bladmotief maken dit shirt tot een echte blikvanger die jouw unieke stijl benadrukt. Het is een perfecte keuze voor de man die durft te onderscheiden en zijn eigen pad kiest in de wereld van mode.

Veelzijdigheid in elke gelegenheid

Van formele bijeenkomsten tot casual weekenduitjes, het Shirt Leafs Multicolor Green is verrassend veelzijdig. Beschikbaar in een breed scala aan Europese maten van S tot 5XL, is er voor elke man een perfect passend shirt. Dit maakt het niet alleen een stijlvolle keuze voor elke gelegenheid, maar ook een toegankelijke voor mannen van alle vormen en maten.

Ontdek de nieuwe collectie van A Fish Named Fred

Als onderdeel van de nieuwe collectie van A Fish Named Fred staat het Shirt Leafs Multicolor Green symbool voor vernieuwing en diversiteit in herenmode. Het vertegenwoordigt een frisse kijk op traditionele overhemden en nodigt je uit om de grenzen van je eigen stijl te verkennen. Met categorieën variërend van lange mouw overhemden tot de nieuwste trends, biedt Nieuwnieuw.com Herenmode een rijk palet aan mogelijkheden om je garderobe te verrijken.

Maak vandaag nog jouw stijlstatement

Wacht niet langer om jezelf te uiten met het Shirt Leafs Multicolor Green. Dit shirt is niet alleen een kledingstuk, maar een verlengstuk van je persoonlijkheid en een manier om je unieke stijl aan de wereld te tonen. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode en ontdek hoe dit shirt en de vele andere stukken uit de collectie van A Fish Named Fred je kunnen helpen om een onvergetelijke indruk te maken.

Laat je niet beperken door de conventionele mode; kies vandaag nog voor het Shirt Leafs Multicolor Green en laat zien wie je werkelijk bent. Jouw avontuur in stijl begint hier, bij Nieuwnieuw.com Herenmode.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt leafs Multicolor green (28.003.072)

Shirt leafs Multicolor green (28.003.072)

€ 89,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen