Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

A Fish Named Fred Blazer linen look Light Blue (28.102.610)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 199,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Blazer linen look Light Blue (28.102.610)

Verfris je look met de Blazer Linen Look Light Blue van A Fish Named Fred. Perfecte pasvorm, tijdloze kleur en trendy design voor elke gelegenheid. Voeg flair toe aan je stijl!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Blazer Linen Look Light Blue van A Fish Named Fred

Zoek je een frisse toevoeging aan je garderobe die zowel stijlvol als comfortabel is? De Blazer Linen Look Light Blue (28.102.610) van A Fish Named Fred is de perfecte keuze voor de modebewuste man. Deze blauwe blazer combineert moeiteloos elegantie met een casual uitstraling, waardoor hij geschikt is voor zowel een dag op kantoor als een avondje uit.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Met een breed scala aan confectiematen – van 46 tot 60 – is er voor elke man een Blazer Linen Look Light Blue die als gegoten zit. De nauwkeurig ontworpen pasvorm zorgt ervoor dat je je zowel comfortabel als zelfverzekerd voelt, ongeacht de gelegenheid.

De Kleur die Overal bij Past

De kleur blauw is veelzijdig en tijdloos. Het past bij vrijwel elke outfit en gelegenheid. Of je nu gaat voor een formele look met een nette broek of een relaxte stijl met jeans, deze blazer voegt een laagje verfijning toe aan je ensemble.

Ontworpen voor de Moderne Man

Als onderdeel van de nieuwe collectie Colberts & gilets van A Fish Named Fred, weerspiegelt deze blazer de laatste trends in herenmode. Het linnen-look materiaal geeft een zomerse vibe, terwijl de slimme details en de afwerking getuigen van vakmanschap.

Voeg Karakter toe aan Je Garderobe

Deze blazer is meer dan alleen een kledingstuk; het is een statement. A Fish Named Fred staat bekend om zijn unieke designs die karakter en persoonlijkheid toevoegen aan je garderobe. Draag deze blazer en je bent niet zomaar een man in een pak – je bent een man met flair.

Shop de Look bij Nieuw Nieuw

Ben je klaar om je stijl naar een hoger niveau te tillen? Bezoek dan de pagina van A Fish Named Fred voor de Colberts & gilets collectie op Nieuw Nieuw en ontdek de Blazer Linen Look Light Blue. Bestel vandaag nog en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Blazer linen look Light Blue (28.102.610)

Blazer linen look Light Blue (28.102.610)

€ 199,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen