Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti SAINT Stretch turtleneck Orange (TRKWHE046 - 507)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

79,95 € 23,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti SAINT Stretch turtleneck Orange (TRKWHE046 - 507)

Upgrade je stijl met de SAINT Stretch turtleneck Orange van Tresanti. Perfecte pasvorm van S-3XL, trendy oranje kleur en duurzaam comfort. Jouw nieuwe garderobe-essential!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de SAINT Stretch turtleneck Orange (TRKWHE046 - 507) van Tresanti

Zoek je een stijlvolle toevoeging aan je garderobe die zowel comfort als klasse uitstraalt? Dan is de SAINT Stretch turtleneck Orange van Tresanti precies wat je nodig hebt. Deze trui is speciaal ontworpen voor de moderne man rond de 30 jaar die waarde hecht aan kwaliteit en stijl.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

De SAINT Stretch turtleneck is verkrijgbaar in Europese maten variërend van S tot 3XL, waardoor er voor elke man een perfecte pasvorm beschikbaar is. Het stretchmateriaal zorgt ervoor dat de trui niet alleen comfortabel zit, maar ook een flatterend silhouet creëert.

Opvallende Kleur, Tijdloze Stijl

De levendige oranje kleur van deze Tresanti trui maakt hem tot een opvallend item dat toch makkelijk te combineren is. Of je nu gaat voor een casual look met jeans of een meer geklede outfit, deze trui voegt een vleugje persoonlijkheid toe aan je stijl.

Ontworpen voor Comfort en Duurzaamheid

Deze trui uit de categorie Truien & Vesten is niet alleen stijlvol, maar ook gemaakt om lang mee te gaan. De hoge kwaliteit stof en afwerking betekenen dat je trui er ook na meerdere wasbeurten nog steeds goed uit zal zien.

Deel van de Nieuwe Collectie

Als onderdeel van de nieuwe collectie van Tresanti, weet je dat je met de SAINT Stretch turtleneck Orange een trendy en actueel item in huis haalt. Het is een trui die gezien mag worden en die jouw persoonlijke stijl naar een hoger niveau tilt.

Bestel Nu en Voeg Toe aan Jouw Garderobe

Wacht niet langer en maak jouw garderobe compleet met deze must-have trui. Bestel nu de SAINT Stretch turtleneck Orange en geniet van de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit die Tresanti te bieden heeft.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
SAINT Stretch turtleneck Orange (TRKWHE046 - 507)

SAINT Stretch turtleneck Orange (TRKWHE046 - 507)

79,95 € 23,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen