Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti Classic Ribbed Tie Fuxia (TRTIZZ001 - 703)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 39,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti Classic Ribbed Tie Fuxia (TRTIZZ001 - 703)

Voeg flair toe met de Tresanti Classic Ribbed Tie Fuxia! Perfect voor de modebewuste man, deze das mixt traditioneel design met een moderne roze twist. 'One Size' past iedereen. Shop nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Classic Ribbed Tie Fuxia van Tresanti

Ben je op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je garderobe die zowel klasse als kleur uitstraalt? De Classic Ribbed Tie Fuxia (TRTIZZ001 - 703) is een echte blikvanger voor de modebewuste man van rond de 30 jaar oud. Deze das, uit de nieuwe collectie van Tresanti, is een perfecte mix van traditioneel design met een moderne twist.

Een Kleurrijke Uitstraling

De kleur roze staat centraal bij deze das, waarmee je gegarandeerd een statement maakt. Roze is niet alleen een kleur van durf en zelfvertrouwen, maar ook van verfijning en stijl. Met de Classic Ribbed Tie Fuxia voeg je een levendige touch toe aan je outfit, perfect voor zowel zakelijke gelegenheden als feestelijke events.

Accessoires van Topkwaliteit

Als onderdeel van de categorie Dassen en Accessoires, staat deze das garant voor topkwaliteit. Tresanti is een merk dat bekend staat om zijn verfijnde materialen en oog voor detail, waardoor elke das een langdurige aanvulling is op je garderobe.

Perfecte Maat voor Elke Man

De Classic Ribbed Tie Fuxia is uitgevoerd in de Europese maat 'One Size', wat betekent dat hij voor bijna elke man geschikt is. De ribstructuur van de stof zorgt voor een extra dimensie en een subtiel speels effect. Het is niet alleen een accessoire dat comfort biedt, maar ook een die past bij diverse overhemden en pakken.

Voeg Toe Aan Je Collectie

Of je nu je eerste Tresanti das koopt of je collectie uitbreidt, de Classic Ribbed Tie Fuxia is een must-have. Het is een accessoire dat getuigt van goede smaak en een gevoel voor mode. Laat je inspireren door de nieuwe collectie en geef je outfit een frisse, modieuze impuls.

Bestel Vandaag Nog

Wacht niet langer en voeg deze unieke das toe aan je garderobe. Bestel de Classic Ribbed Tie Fuxia vandaag nog en stap met vertrouwen en stijl elke ruimte binnen. Bezoek Tresanti en ontdek de veelzijdigheid en kwaliteit van onze dassen en accessoires.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Classic Ribbed Tie Fuxia (TRTIZZ001 - 703)

Classic Ribbed Tie Fuxia (TRTIZZ001 - 703)

€ 39,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen