Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tresanti BARRON Travel fabric trousers Black (TRPAGA039 - 300)

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 99,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti BARRON Travel fabric trousers Black (TRPAGA039 - 300)

Ontdek de BARRON Travel Trousers: de perfecte mix van stijl & comfort. Ideaal voor de moderne man, kreukvrij en in maten S-XXL. Upgrade je garderobe met Tresanti's chic.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de BARRON Travel Fabric Trousers Black - Een Must-Have voor de Moderne Man

Ben je op zoek naar de perfecte broek die zowel stijlvol als comfortabel is? Kijk dan niet verder dan de BARRON Travel fabric trousers Black (TRPAGA039 - 300) van het gerenommeerde merk Tresanti. Deze broek is speciaal ontworpen voor de avontuurlijke man rond de 30 jaar die waarde hecht aan kwaliteit en stijl.

Een Broek Die Stijl en Comfort Combineert

De BARRON Travel fabric trousers Black is het toonbeeld van de categorie Broeken & Jeans waarin Tresanti uitblinkt. Deze broek is een essentieel onderdeel van de Nieuwe collectie en biedt een perfecte mix van functionaliteit en esthetiek. Met zijn tijdloze zwarte kleur en de veelzijdige Europese maten S tot XXL past deze broek bij elke man en elke gelegenheid.

Perfect voor Elke Gelegenheid

Of je nu een casual uitje hebt of een chique evenement, de BARRON Travel fabric trousers Black is jouw ideale partner. Deze broek valt binnen de categorieën Merken, Broeken, Pantalons en staat garant voor een stijlvolle en chique uitstraling. De slimme snit en de hoogwaardige stof zorgen ervoor dat je er altijd op je best uitziet.

Ontworpen voor de Man van Vandaag

De broek is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een genot om te dragen. Dankzij de reisvriendelijke stof kreukt de broek nauwelijks en is hij ideaal voor mannen die vaak onderweg zijn. De BARRON Travel fabric trousers Black is een toonbeeld van de categorie Stijlvol & Chic, en is een must-have voor elke garderobe.

Kies Jouw Perfecte Maat

Met een breed scala aan Europese maten van S tot XXL is er voor elke man een BARRON Travel fabric trousers Black die als gegoten zit. Kies de maat die jou het beste past en ervaar het comfort en de stijl van Tresanti.

Maak Jouw Garderobe Compleet

Voeg een tijdloos stuk toe aan je garderobe met de BARRON Travel fabric trousers Black. Bestel nu en stap stijlvol de deur uit, ongeacht je bestemming. Ontdek de volledige collectie van Tresanti en andere topmerken op Nieuw Nieuw voor de moderne man die weet wat hij wil.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Gerelateerde producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
BARRON Travel fabric trousers Black (TRPAGA039 - 300)

BARRON Travel fabric trousers Black (TRPAGA039 - 300)

€ 99,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen