Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tresanti ATZARA Checked trouser Brown (TRPAHA098 - 400)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 109,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti ATZARA Checked trouser Brown (TRPAHA098 - 400)

Ontdek de stijl & comfort van Tresanti's ATZARA Checked Trouser. Perfecte pasvorm, tijdloze ruitprint & veelzijdig te combineren. Jouw nieuwe favoriete broek!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle ATZARA Checked Trouser Brown van Tresanti

Zoek je een broek die zowel stijlvol als comfortabel is? Dan is de ATZARA Checked Trouser Brown (TRPAHA098 - 400) precies wat je nodig hebt. Deze broek, ontworpen door het gerenommeerde merk Tresanti, combineert moeiteloos mode met functionaliteit, perfect voor de moderne man rond de 30 jaar oud.

Een Tijdloze Klassieker

De ATZARA Checked Trouser Brown is een echte klassieker in de categorie Broeken & Jeans. De subtiele ruitprint geeft een chique twist aan je dagelijkse look. Deze broek past uitstekend binnen de 'Nieuwe collectie' en 'Pantalons' van Tresanti, en staat garant voor een stijlvolle en chique uitstraling.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Met Europese maten variërend van S tot XXL, is er een ATZARA Checked Trouser Brown voor iedereen. De broek is ontworpen om een perfecte pasvorm te bieden, waardoor je er niet alleen goed uitziet, maar je je ook goed voelt. Of je nu op kantoor bent of geniet van een avondje uit, deze broek biedt comfort en stijl in elke situatie.

Combineer met Vertrouwen

De veelzijdige bruine kleur van de ATZARA Checked Trouser maakt het gemakkelijk om te combineren met je favoriete overhemden en accessoires. Of je nu gaat voor een casual look met een simpel T-shirt of een formelere outfit met een net overhemd, deze broek is de ideale basis.

Kwaliteit die Je Voelt

Elke broek van Tresanti is gemaakt met aandacht voor detail en kwaliteit. De ATZARA Checked Trouser Brown is geen uitzondering. Voel je zelfverzekerd met een broek die niet alleen stijlvol is, maar ook lang meegaat.

Bestel Vandaag Nog Jouw Nieuwe Favoriete Broek

Wacht niet langer en voeg de ATZARA Checked Trouser Brown toe aan je garderobe. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Bezoek onze Broeken & Jeans categorie voor meer inspiratie en ontdek alles wat Tresanti te bieden heeft.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ATZARA Checked trouser Brown (TRPAHA098 - 400)

ATZARA Checked trouser Brown (TRPAHA098 - 400)

€ 109,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen