Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti ATRI Braided elastic, leather parts Petrol (TRBEIA042 - 807)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 29,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti ATRI Braided elastic, leather parts Petrol (TRBEIA042 - 807)

Maak kennis met de ATRI riem van Tresanti: jouw must-have voor elke look. Comfortabel elastisch, stijlvolle leren details, en in meerdere maten. Upgrade je stijl nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle ATRI Gevlochten Elastische Riem met Leren Details

Op zoek naar een veelzijdige riem die comfort en stijl combineert? De ATRI Braided elastic, leather parts Petrol (TRBEIA042 - 807) van Tresanti is de perfecte aanvulling voor de garderobe van elke modebewuste man. Deze riem is niet alleen een praktisch accessoire maar ook een statement piece dat jouw outfit naar een hoger niveau tilt.

Een Riem voor Elke Gelegenheid

Of je nu een zakelijke meeting hebt of een casual uitje met vrienden, de ATRI riem past bij elke gelegenheid. De subtiele petrol kleur is gemakkelijk te combineren en voegt een vleugje kleur toe aan je outfit zonder te overheersen. Het gevlochten elastische ontwerp zorgt voor een perfecte pasvorm en comfort de hele dag door.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

De ATRI riem is verkrijgbaar in diverse lengtes: 85, 95, 105, en 115 cm. Zo is er voor elke man een ideale maat. Het elastische materiaal zorgt ervoor dat de riem meebeweegt met jouw lichaam en biedt een comfortabele ervaring, zelfs na een uitgebreide maaltijd of tijdens een lange autorit.

Hoogwaardige Materialen en Afwerking

De ATRI riem is met zorg vervaardigd uit hoogwaardige materialen. De leren details geven de riem een luxe uitstraling en garanderen een lange levensduur. Het merk Tresanti staat bekend om zijn kwaliteit en oog voor detail, en dat is bij deze riem niet anders.

Ontdek Meer van Tresanti

Ben je gecharmeerd van de ATRI riem en wil je meer stijlvolle accessoires ontdekken? Bekijk dan de volledige riemencollectie van Tresanti. Van klassieke lederen riemen tot moderne gevlochten opties, Tresanti biedt een breed scala aan accessoires die elke outfit compleet maken.

Voeg Toe aan Jouw Collectie

Maak jouw accessoirecollectie compleet met de ATRI riem en stap altijd stijlvol de deur uit. Bestel nu en ervaar de combinatie van functionaliteit en elegantie die Tresanti te bieden heeft. Kies jouw ideale lengte en voeg een vleugje klasse toe aan jouw dagelijkse look.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ATRI Braided elastic, leather parts Petrol (TRBEIA042 - 807)

ATRI Braided elastic, leather parts Petrol (TRBEIA042 - 807)

€ 29,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen