Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Pure Path Zwemshorts Old Pink (23010516 - 000020)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

69,99 € 21,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Path Zwemshorts Old Pink (23010516 - 000020)

Duik in stijl met de Old Pink zwemshorts van Pure Path. Perfecte pasvorm, trendy roze kleur en topcomfort. Scoor nu jouw maat XS-XXL en steel de show deze zomer!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Zwemshorts Old Pink van Pure Path

Bent u op zoek naar de perfecte zwemshorts die comfort en stijl combineren? Zoek niet verder! De Zwemshorts Old Pink van Pure Path zijn de ideale keuze voor de modebewuste man die waarde hecht aan kwaliteit en uitstraling. Deze zwemshorts zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook ongeëvenaard comfort tijdens uw zwemavonturen.

Waarom Kiezen voor Zwemshorts Old Pink?

Het unieke aan de Zwemshorts Old Pink is de perfecte balans tussen functionaliteit en mode. Deze zwemshorts zijn ontworpen met oog voor detail en vervaardigd uit hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en een optimale pasvorm. Of u nu relaxt aan het strand ligt of actief bent in het water, deze zwemshorts bieden u de bewegingsvrijheid die u nodig heeft.

Productdetails en Specificaties

De Zwemshorts Old Pink zijn een must-have binnen de Pure Path collectie en vallen op door hun opvallende roze kleur. Ze zijn beschikbaar in Europese maten variërend van XS tot XXL, waardoor er voor elke man een perfecte maat te vinden is. De shorts behoren tot de categorieën Zwemshorts en Badmode, waarbij ze een prominente plek innemen binnen het aanbod van Pure Path.

  • Europese Maten: XS, S, M, L, XL, XXL - voor een perfecte pasvorm.
  • Kleur: Een trendy roze tint die opvalt en stijl uitstraalt.
  • Categorie: Hoogwaardige Zwemshorts binnen de Badmode collectie.

Wacht Niet Langer en Bestel Nu!

Bent u klaar om uw zomerse look naar een hoger niveau te tillen met de Zwemshorts Old Pink van Pure Path? Wacht dan niet langer en voeg dit essentiële item toe aan uw garderobe. De voorraad is beperkt, dus grijp uw kans om deze exclusieve zwemshorts in huis te halen. Klik hier om uw bestelling te plaatsen en geniet van een zomer vol stijl en comfort!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Zwemshorts Old Pink (23010516 - 000020)

Zwemshorts Old Pink (23010516 - 000020)

69,99 € 21,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen