Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Pure Path Essential Garment Dye Knit Pullover (23030801 - 35)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

79,95 € 23,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Path Essential Garment Dye Knit Pullover (23030801 - 35)

Ontdek de stijlvolle Essential Garment Dye Knit Pullover van Pure Path. Perfecte pasvorm voor elk lichaam, comfortabel voor alle seizoenen en een must-have blauwe kleur. Bestel nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Essential Garment Dye Knit Pullover van Pure Path

Ben je op zoek naar een stijlvolle pullover die perfect is voor elke gelegenheid? Dan is de Essential Garment Dye Knit Pullover (23030801 - 35) van Pure Path precies wat je nodig hebt. Deze trui is speciaal ontworpen voor de modebewuste man rond de 30 jaar die waarde hecht aan kwaliteit en stijl.

Perfecte Pasvorm en Comfort

De Essential Garment Dye Knit Pullover is verkrijgbaar in Europese maten S tot XXL, waardoor je altijd de perfecte pasvorm vindt die bij jouw lichaamstype past. Het comfortabele materiaal zorgt ervoor dat je deze trui het hele jaar door kunt dragen, of het nu een koele zomeravond is of een frisse lentedag.

Veelzijdige Kleur voor Elke Garderobe

De kleur blauw is een veelzijdige toevoeging aan je garderobe. Het past bij vrijwel elke outfit en gelegenheid. Of je nu een casual look wilt voor een dagje uit met vrienden of een meer geklede stijl voor op het werk, deze pullover is een essentieel kledingstuk dat niet mag ontbreken in je collectie.

Ontdek Pure Path Truien

Als onderdeel van de categorie Truien van Pure Path, staat deze pullover garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Pure Path is bekend om zijn moderne ontwerpen en aandacht voor detail, en dat zie je terug in de Essential Garment Dye Knit Pullover.

Optimaal Draagcomfort met Truien & Vesten van Pure Path

De categorie Truien & Vesten van Pure Path biedt een breed scala aan opties voor de stijlbewuste man. Deze pullover is daar geen uitzondering op. Met zijn zachte stof en comfortabele pasvorm is het de ideale keuze voor mannen die zowel comfort als stijl belangrijk vinden.

Bestel Nu Jouw Essential Garment Dye Knit Pullover

Wacht niet langer en voeg deze must-have pullover toe aan je garderobe. Bestel de Essential Garment Dye Knit Pullover vandaag nog en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit die Pure Path te bieden heeft. Jouw zoektocht naar de perfecte trui eindigt hier!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Gerelateerde producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Essential Garment Dye Knit Pullover (23030801 - 35)

Essential Garment Dye Knit Pullover (23030801 - 35)

79,95 € 23,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen