Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Pure Shirts Overhemd lange mouw Functional fit uni light green (D81316-21750 - 400)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 109,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Shirts Overhemd lange mouw Functional fit uni light green (D81316-21750 - 400)

Ontdek Pure Shirts: de perfecte mix van stijl & comfort. Deze lichtgroene must-have biedt een ideale fit, is duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Bestel nu jouw nieuwe favoriet!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Functionaliteit van Pure Shirts

Op zoek naar een overhemd dat zowel stijlvol als functioneel is? Kijk niet verder dan de Pure Shirts collectie. Speciaal ontworpen voor de moderne man, biedt het Overhemd lange mouw Functional fit uni light green (D81316-21750 - 400) een perfecte mix van comfort en klasse.

Essentieel Overhemd voor Elke Garderobe

Elke man heeft een go-to overhemd nodig dat hem door elke gelegenheid heen helpt. Met zijn unieke lichtgroene kleur en tijdloze ontwerp is dit overhemd uit de nieuwe collectie van Pure Shirts een must-have voor elke man die waarde hecht aan uitstraling en comfort.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

De 'Functional fit' staat garant voor een overhemd dat niet alleen goed zit, maar ook bewegingsvrijheid biedt. Beschikbaar in boordmaten van 38 tot en met 45, is er voor elke man een perfect passend overhemd te vinden. Kies de maat die bij jou past en ervaar de ideale combinatie van stijl en comfort.

Hoogwaardige Kwaliteit en Duurzaamheid

Pure Shirts staat bekend om hun toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid. Dit overhemd is geen uitzondering op de regel. Het is gemaakt met oog voor detail en duurzaamheid, zodat je er seizoen na seizoen op kunt rekenen.

Veelzijdig en Modieus

Het lichtgroene overhemd is veelzijdig genoeg om te dragen bij allerlei gelegenheden. Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit plant, of gewoon een casual dagje uit bent, dit overhemd past perfect. Combineer het met een nette broek voor een zakelijke look, of draag het met een jeans voor een casual uitstraling.

Gemakkelijk in Onderhoud

Naast stijl en comfort, is gemak een belangrijk aspect van de overhemden van Pure Shirts. Dit overhemd is gemakkelijk te onderhouden en blijft er na elke wasbeurt goed uitzien, zodat je altijd klaar bent om indruk te maken.

Bestel Jouw Pure Shirts Overhemd Vandaag Nog!

Ben je klaar om je garderobe te verrijken met een overhemd dat stijl en functionaliteit uitstraalt? Bezoek dan de categorie Overhemden en bestel jouw Overhemd lange mouw Functional fit uni light green vandaag nog. Laat je inspireren door de kwaliteit en stijl van Pure Shirts en maak je klaar om een blijvende indruk achter te laten.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Gerelateerde producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overhemd lange mouw Functional fit uni light green (D81316-21750 - 400)

Overhemd lange mouw Functional fit uni light green (D81316-21750 - 400)

€ 109,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen