Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Pure Shirts Overhemd lange mouw Functional fit uni rosa (D81316-21750 - 340)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 109,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Shirts Overhemd lange mouw Functional fit uni rosa (D81316-21750 - 340)

Ontdek het Pure Shirts overhemd in uni rosa voor een stijlvolle look en optimaal comfort. Perfecte pasvorm voor elke man. Bestel nu en straal vertrouwen uit!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Overhemd lange mouw Functional fit uni rosa van Pure Shirts

Zoek je een overhemd dat zowel stijlvol als comfortabel is? Het Overhemd lange mouw Functional fit uni rosa van Pure Shirts is de perfecte aanvulling op de garderobe van elke man. Dit overhemd is speciaal ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan zowel uitstraling als functionaliteit.

Een Kleur Die Elke Man Laat Stralen

Met zijn opvallende roze kleur is dit overhemd een echte blikvanger. Roze is een kleur die vertrouwen uitstraalt en perfect is voor mannen die durven te onderscheiden. Of je nu naar een zakelijke bijeenkomst gaat of een avondje uit met vrienden, met dit overhemd trek je op een positieve manier de aandacht.

Perfecte Pasvorm Voor Elke Man

De Functional fit van Pure Shirts staat bekend om zijn uitstekende pasvorm. Het overhemd is beschikbaar in boordmaten van 38 tot en met 45, waardoor er voor elke man een perfect passend overhemd te vinden is. De uni rosa kleur gecombineerd met de comfortabele pasvorm zorgt ervoor dat je je de hele dag door op je best voelt.

De Nieuwe Collectie van Pure Shirts

Dit overhemd is onderdeel van de nieuwe collectie van Pure Shirts. Als je op zoek bent naar de laatste trends op het gebied van overhemden, dan ben je bij Pure Shirts aan het juiste adres. De nieuwe collectie staat garant voor kwaliteit, stijl en comfort.

Kwaliteit Die Je Voelt

Elk overhemd van Pure Shirts is gemaakt met aandacht voor detail en kwaliteit. De zachte stof voelt comfortabel aan op de huid en de afwerking is van hoog niveau. Dit zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor een lange levensduur van het overhemd.

Bestel Jouw Overhemd Vandaag Nog

Ben je klaar om je garderobe te verrijken met het Overhemd lange mouw Functional fit uni rosa? Bestel dan vandaag nog jouw maat en ervaar de perfecte combinatie van stijl en comfort. Ontdek ook de andere categorieën zoals Lange mouw overhemden, Merken en de rest van onze Nieuwe collectie voor meer inspiratie.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Gerelateerde producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overhemd lange mouw Functional fit uni rosa (D81316-21750 - 340)

Overhemd lange mouw Functional fit uni rosa (D81316-21750 - 340)

€ 109,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen