Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Pure Path Loose Fit T-shirt Crewneck Taupe (24010110 - 53)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 59,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Path Loose Fit T-shirt Crewneck Taupe (24010110 - 53)

Ervaar stijl & comfort met Pure Path's Loose Fit T-shirt Crewneck Taupe. Perfecte pasvorm voor elke man, ademend materiaal, ideaal voor elke gelegenheid. Scoor de jouwe nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Loose Fit T-shirt Crewneck Taupe van Pure Path

Bent u op zoek naar een veelzijdig T-shirt dat zowel comfort als stijl biedt? Dan is de Loose Fit T-shirt Crewneck Taupe (24010110 - 53) van Pure Path precies wat u nodig heeft. Speciaal ontworpen voor de modebewuste man rond de 30 jaar oud, combineert dit T-shirt moeiteloos met uw dagelijkse garderobe.

Stijlvolle Eenvoud

De Loose Fit T-shirt Crewneck Taupe is een toonbeeld van stijlvolle eenvoud. Met de subtiele beige kleur en de relaxte pasvorm is dit T-shirt een perfecte aanvulling op uw casual look. De ronde hals en de hoogwaardige afwerking zorgen ervoor dat dit T-shirt uit de nieuwe collectie van Pure Path een must-have is voor iedere man die waarde hecht aan comfort en stijl.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

De Loose Fit T-shirt Crewneck Taupe is verkrijgbaar in Europese maten variërend van XS tot XXL, waardoor u gegarandeerd de perfecte pasvorm vindt. Of u nu een slanke of een bredere bouw heeft, dit T-shirt sluit naadloos aan op uw lichaam en biedt voldoende bewegingsvrijheid.

Kwaliteit en Comfort

Pure Path staat bekend om zijn kwalitatieve kledingstukken die comfort niet uit het oog verliezen. Dit T-shirt is daar geen uitzondering op. Het is gemaakt van zachte, ademende stoffen die ideaal zijn voor dagelijks gebruik. Of u nu een dag op kantoor doorbrengt of het weekend ontspannen doorbrengt, dit T-shirt biedt u optimaal comfort.

Veelzijdig te Combineren

De neutrale taupe kleur van de Loose Fit T-shirt Crewneck maakt het een veelzijdig kledingstuk dat u kunt combineren met vrijwel elke outfit. Draag het onder een blazer voor een smart-casual look of combineer het met uw favoriete jeans voor een ontspannen uitstraling. Ontdek de veelzijdigheid van dit T-shirt binnen de categorie T-shirts & Polo's en laat zien dat u weet wat mode is.

Voeg Toe aan Uw Garderobe

Maak uw garderobe compleet met de Loose Fit T-shirt Crewneck Taupe en ervaar de perfecte mix van stijl, comfort en kwaliteit. Bekijk dit T-shirt en andere items uit de nieuwe collectie van Pure Path en bestel vandaag nog uw nieuwe favoriete kledingstukken. Met een paar klikken is dit essentiële T-shirt van u.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Loose Fit T-shirt Crewneck Taupe (24010110 - 53)

Loose Fit T-shirt Crewneck Taupe (24010110 - 53)

€ 59,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen