Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

No Excess Shirt 2 Coloured With Linen (23450215-045)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 69,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

No Excess Shirt 2 Coloured With Linen (23450215-045)

Ontdek het Shirt 2 Coloured With Linen van No Excess: een stijlvolle mix van beige en bruin, perfect voor elke gelegenheid. Luchtig linnen, maten S-3XL. Shop nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van het Shirt 2 Coloured With Linen (23450215-045)

Zoek je een overhemd dat zowel stijlvol als comfortabel is? Dan is het Shirt 2 Coloured With Linen van No Excess precies wat je nodig hebt. Dit overhemd is speciaal ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan kwaliteit en uitstraling. Met zijn unieke kleurencombinatie van beige en bruin is dit overhemd een echte blikvanger.

Perfecte combinatie van stijl en comfort

Het Shirt 2 Coloured With Linen is een toonbeeld van de nieuwe collectie van No Excess. De subtiele mix van kleuren maakt het een uitstekende keuze voor zowel een casual als een meer formele look. De linnen stof zorgt voor een luchtig gevoel, perfect voor de warmere dagen of voor een comfortabele werkdag.

Lange mouw overhemden voor elke gelegenheid

Met de lange mouwen is dit overhemd geschikt voor alle seizoenen. Rol de mouwen op voor een ontspannen uitstraling of laat ze naar beneden voor een meer formele gelegenheid. Bekijk onze collectie van lange mouw overhemden om jouw perfecte match te vinden.

Keuze uit diverse maten

Het Shirt 2 Coloured With Linen is beschikbaar in Europese maten variërend van S tot 3XL. Zo is er voor elke man een passende maat te vinden. Zorg ervoor dat je de juiste maat selecteert voor een optimale pasvorm.

Hoogwaardige linnen overhemden

Linnen staat bekend om zijn duurzaamheid en het vermogen om koel te blijven. Dit maakt het Shirt 2 Coloured With Linen een slimme keuze voor de bewuste man. Ontdek onze selectie van linnen overhemden en ervaar het zelf.

Bestel jouw No Excess overhemd vandaag nog!

Wacht niet langer en voeg dit veelzijdige overhemd toe aan je garderobe. Bestel het Shirt 2 Coloured With Linen (23450215-045) van No Excess en geniet van een overhemd dat bij elke gelegenheid past. Met de categorie Overhemden van No Excess weet je dat je kiest voor kwaliteit en stijl. Bezoek onze website en plaats je bestelling vandaag nog!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt 2 Coloured With Linen (23450215-045)

Shirt 2 Coloured With Linen (23450215-045)

€ 69,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen