Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Kultivate ST BARKER Overshirt Sponge (2201030004 - 663)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

119,95 € 35,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Kultivate ST BARKER Overshirt Sponge (2201030004 - 663)

Ontdek de ST BARKER Overshirt Sponge van Kultivate: hét multicolor statement stuk voor de moderne man. Perfecte pasvorm, combineerbaar met elke stijl. Shop nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van de ST BARKER Overshirt Sponge

Zoek je een kledingstuk dat zowel casual als stijlvol is? Dan is de ST BARKER Overshirt Sponge (2201030004 - 663) van Kultivate precies wat je nodig hebt. Dit multicolor overshirt is de perfecte toevoeging aan de garderobe van de moderne man rond de 30 jaar die waarde hecht aan kwaliteit en stijl.

Een unieke twist aan je Truien collectie

Met zijn levendige kleurenpalet en comfortabele pasvorm is dit overshirt een echte blikvanger. Het is niet zomaar een toevoeging aan je truiencollectie; het is een statement stuk dat je look naar een hoger niveau tilt. De ST BARKER Overshirt Sponge is perfect voor die dagen waarop je iets warms nodig hebt zonder in te leveren op stijl.

De perfecte pasvorm voor elke man

Verkrijgbaar in Europese maten S, M, L en XL, is er voor iedereen een perfect passende ST BARKER Overshirt Sponge. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele laag voor een relaxte dag of een opvallend item voor een avondje uit, dit overshirt voldoet aan al je wensen.

Combineer met Kultivate klassiekers

De ST BARKER Overshirt Sponge laat zich moeiteloos combineren met andere items uit de Kultivate collectie. Draag het met een van onze lange mouw overhemden voor een gelaagde look, of over een basic T-shirt voor een casual uitstraling. En met de juiste overhemden of vesten creëer je in een handomdraai een outfit die zowel comfortabel als modieus is.

Details die het verschil maken

De ST BARKER Overshirt Sponge is niet alleen een feest voor het oog, maar ook gemaakt met aandacht voor detail. De kwaliteit van het materiaal en de afwerking staan garant voor langdurig draagplezier. Dit overshirt is een investering in je garderobe die zijn waarde blijft behouden.

Bestel nu en verfris je stijl

Wacht niet langer en voeg de ST BARKER Overshirt Sponge toe aan je kledingcollectie. Bestel nu en stap met vertrouwen en stijl de deur uit, elke dag weer. Met dit veelzijdige kledingstuk van Kultivate ben je klaar voor elke gelegenheid.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ST BARKER  Overshirt Sponge (2201030004 - 663)

ST BARKER Overshirt Sponge (2201030004 - 663)

119,95 € 35,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen