Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Kultivate PL STORM Korte Mouw Polo StormyWeather (2301010400 - 147)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

59,95 € 17,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Kultivate PL STORM Korte Mouw Polo StormyWeather (2301010400 - 147)

Verover elke gelegenheid met de PL STORM Polo van Kultivate. Stijlvol grijs, slim-fit design voor de moderne man. Comfort ontmoet klasse - jouw garderobe essentieel.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de PL STORM Korte Mouw Polo StormyWeather

Zoek je een stijlvolle toevoeging aan je garderobe die zowel comfort als klasse uitstraalt? De PL STORM Korte Mouw Polo StormyWeather (2301010400 - 147) van Kultivate is de perfecte keuze voor de modebewuste man rond de 30 jaar. Met zijn tijdloze ontwerp en moderne grijze kleur is deze polo een must-have voor elke gelegenheid.

Een Polo Die Stijl en Comfort Combineert

Deze korte mouw polo is het toonbeeld van de balans tussen een casual look en een vleugje formaliteit. Het is een veelzijdig kledingstuk dat je kunt dragen tijdens een dag op kantoor of een ontspannen weekend. Dankzij de zachte stof en de perfecte pasvorm biedt de PL STORM polo een ongeëvenaard draagcomfort.

Perfecte Pasvorm Voor Elke Man

Met Europese maten variërend van S tot L, is er een PL STORM polo voor elke man. De slim-fit pasvorm benadrukt je lichaamsbouw op de juiste manieren, terwijl de kwalitatieve stof voldoende bewegingsvrijheid biedt. Kies de maat die jou als gegoten zit en ervaar de perfectie van Kultivate.

De Kleur die Overal Bij Past

De subtiele grijze kleur van de PL STORM polo maakt het een veelzijdige keuze voor elke outfit. Combineer het met een nette broek voor een zakelijke look, of draag het met je favoriete jeans voor een casual uitstraling. De kleur grijs is een veilige keuze die nooit uit de mode raakt.

Ontdek Meer in de Categorie T-shirts & Polo's

Ben je op zoek naar meer stijlvolle korte mouw polo's of andere kledingstukken van topmerken zoals Kultivate? Verken dan onze categorie T-shirts & Polo's. Hier vind je een breed assortiment aan kleding die elke man nodig heeft in zijn kledingkast.

Bestel Jouw PL STORM Polo Vandaag Nog

Wacht niet langer en maak je klaar om indruk te maken met de PL STORM Korte Mouw Polo StormyWeather. Bestel nu en voeg dit essentiële kledingstuk toe aan je collectie. Met de PL STORM polo van Kultivate ben je altijd klaar voor wat de dag je ook brengt.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
PL STORM  Korte Mouw Polo StormyWeather (2301010400 - 147)

PL STORM Korte Mouw Polo StormyWeather (2301010400 - 147)

59,95 € 17,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen