Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Kultivate KN RYAN Pullover DarkGreyMelange (2001050002 - 152)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

69,95 € 20,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Kultivate KN RYAN Pullover DarkGreyMelange (2001050002 - 152)

Upgrade je stijl met de KN RYAN Pullover DarkGreyMelange van Kultivate. Perfecte pasvorm voor elke gelegenheid, tijdloos grijs en topkwaliteit. Scoor de jouwe bij Nieuw Nieuw!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle KN RYAN Pullover DarkGreyMelange

Zoek je naar een nieuwe toevoeging aan je garderobe die zowel stijlvol als comfortabel is? De KN RYAN Pullover DarkGreyMelange van Kultivate is de perfecte keuze voor de moderne man. Deze pullover is niet alleen een toonbeeld van stijl, maar biedt ook het comfort dat je nodig hebt in je dagelijks leven.

Een Pullover voor Elke Gelegenheid

Of je nu een avondje uit gaat met vrienden, een casual vrijdag op kantoor hebt, of gewoon een relaxte dag thuis plant, de KN RYAN Pullover past bij elke gelegenheid. Met zijn tijdloze grijze kleur en subtiele textuur is deze trui een veelzijdige aanvulling op je kledingcollectie.

Perfecte Pasvorm en Comfort

De KN RYAN Pullover is verkrijgbaar in Europese maten XS, S, M en L, zodat je altijd de perfecte pasvorm kunt vinden. De zorgvuldig geselecteerde materialen zorgen voor een comfortabele ervaring, terwijl de pasvorm ervoor zorgt dat je er altijd op je best uitziet.

Kwaliteit van Kultivate

Als je kiest voor de KN RYAN Pullover, kies je voor de kwaliteit van Kultivate. Dit merk staat bekend om zijn hoogwaardige truien en vesten die zowel duurzaam als modieus zijn. Met deze pullover ben je verzekerd van een item dat lang meegaat en altijd in de mode blijft.

Stijlvol Grijs: Een Must-Have in Je Kledingkast

De kleur grijs is een essentiële tint die niet mag ontbreken in de kledingkast van een man. Het is gemakkelijk te combineren met andere kleuren en past bij vrijwel elke stijl. De KN RYAN Pullover in DarkGreyMelange is dan ook een slimme keuze voor diegenen die waarde hechten aan veelzijdigheid en stijl.

Ontdek Meer bij Nieuw Nieuw

Ben je geïnspireerd geraakt door de KN RYAN Pullover? Ontdek dan meer stijlvolle truien en vesten van Kultivate en andere topmerken bij Nieuw Nieuw. Met een uitgebreide selectie van kleding voor elke gelegenheid, vind je altijd iets dat bij je past.

Bestel Nu Jouw KN RYAN Pullover

Wacht niet langer en voeg de KN RYAN Pullover DarkGreyMelange toe aan je collectie. Bestel nu eenvoudig online bij Nieuw Nieuw en ervaar de perfecte combinatie van stijl en comfort. Jouw zoektocht naar de ideale trui eindigt hier!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
KN RYAN  Pullover DarkGreyMelange (2001050002 - 152)

KN RYAN Pullover DarkGreyMelange (2001050002 - 152)

69,95 € 20,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen