Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Kultivate KN BLUES Pullover DarkOlive (2201040806 - 664)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

89,95 € 26,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Kultivate KN BLUES Pullover DarkOlive (2201040806 - 664)

Ontdek de KN BLUES Pullover DarkOlive van Kultivate: de trendy, groene must-have voor stijlvol comfort. Perfecte pasvorm voor elke man. Bestel nu bij Nieuw Nieuw!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle KN BLUES Pullover DarkOlive van Kultivate

Bent u op zoek naar een nieuwe toevoeging aan uw garderobe die zowel stijlvol als comfortabel is? Kijk dan niet verder dan de KN BLUES Pullover DarkOlive van Kultivate. Deze pullover is speciaal ontworpen voor de moderne man rond de 30 jaar die waarde hecht aan kwaliteit en stijl.

Perfecte Pasvorm en Kleur

De KN BLUES Pullover DarkOlive is verkrijgbaar in de trendy kleur groen die gemakkelijk te combineren is met uw huidige garderobe. De pullover is beschikbaar in Europese maten S, M, L en XL, waardoor u gegarandeerd de perfecte pasvorm vindt voor uw lichaamstype. Het is een essentieel kledingstuk dat niet mag ontbreken in de kast van een man die zijn persoonlijke stijl serieus neemt.

Veelzijdig en Modieus

Als onderdeel van de categorie Truien van Kultivate, staat de KN BLUES Pullover DarkOlive bekend om zijn veelzijdigheid. Draag het casual met een jeans of chino, of combineer het met een overhemd voor een meer formele gelegenheid. Deze pullover is niet alleen een mode-statement, maar ook een praktische keuze voor verschillende settings.

Kwaliteit en Comfort

Kultivate staat bekend om hun aandacht voor detail en het gebruik van hoogwaardige materialen. De KN BLUES Pullover DarkOlive is daarop geen uitzondering. Het biedt comfort en duurzaamheid, waardoor het een slimme investering is voor uw kledingcollectie. De zachte stof en de fijne afwerking zorgen ervoor dat u zich de hele dag comfortabel voelt, terwijl u er toch modieus uitziet.

Bestel Nu Uw KN BLUES Pullover DarkOlive

Wacht niet langer en voeg deze must-have pullover toe aan uw kledingarsenaal. De KN BLUES Pullover DarkOlive is een slimme keuze voor de modebewuste man. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit die Kultivate te bieden heeft. Uw zoektocht naar de ideale pullover eindigt hier!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
KN BLUES  Pullover DarkOlive (2201040806 - 664)

KN BLUES Pullover DarkOlive (2201040806 - 664)

89,95 € 26,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen