Terug

50% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Happy Socks Holiday Tree Gift Box 3Pack (XMAS08-7004)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

Maat:

29,95 € 14,97

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Happy Socks Holiday Tree Gift Box 3Pack (XMAS08-7004)

Voeg vrolijkheid toe aan je garderobe met de Happy Socks Holiday Tree Gift Box 3Pack. Perfect als cadeau voor jezelf of een geliefde. Bestel nu en maak je feestdagen onvergetelijk!

Lees de volledige productomschrijving

Happy Socks Holiday Tree Gift Box 3Pack (XMAS08-7004)

Ontdek de feestelijke vreugde met de Happy Socks Holiday Tree Gift Box 3Pack (XMAS08-7004). Deze prachtige set sokken is speciaal ontworpen om de feestdagen op te vrolijken en een glimlach op je gezicht te toveren. Perfect als cadeau voor jezelf of een geliefde, deze sokken brengen kleur en vreugde in elke garderobe.

Waarom Kiezen voor Happy Socks?

Happy Socks staat bekend om hun unieke en vrolijke ontwerpen die elke outfit een speelse twist geven. Deze sokken zijn niet alleen stijlvol, maar ook van hoge kwaliteit, waardoor ze comfortabel en duurzaam zijn. Met de Holiday Tree Gift Box krijg je drie paar sokken die perfect passen bij de feestelijke sfeer, elk met een uniek en kleurrijk ontwerp.

Unieke Verkooppunten

De Happy Socks Holiday Tree Gift Box is meer dan alleen een set sokken; het is een ervaring. Deze sokken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een perfecte pasvorm en ultiem comfort. De multicolor ontwerpen maken ze veelzijdig en geschikt voor elke gelegenheid, van een casual dag thuis tot een feestelijke bijeenkomst.

Productdetails

De Holiday Tree Gift Box bevat drie paar sokken, elk met een uniek ontwerp geïnspireerd door de feestdagen. Deze sokken vallen onder de categorieën Accessoires, Accessoires, en Sokken. Ze zijn een onderdeel van de nieuwe collectie en zijn verkrijgbaar in de kleur Multicolor. De sokken zijn ontworpen door het gerenommeerde merk Happy Socks, dat bekend staat om hun innovatieve en vrolijke ontwerpen.

Maak je Feestdagen Compleet

Wacht niet langer en voeg een vleugje vrolijkheid toe aan je garderobe met de Happy Socks Holiday Tree Gift Box 3Pack. Deze sokken zijn niet alleen een geweldig cadeau voor jezelf, maar ook voor vrienden en familie. Bezoek onze website en ontdek de volledige collectie van Happy Socks. Bestel nu en maak je feestdagen onvergetelijk!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Happy Socks Holiday Tree Gift Box 3Pack (XMAS08-7004)

Happy Socks Holiday Tree Gift Box 3Pack (XMAS08-7004)

29,95 € 14,97

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen