Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Fynch Hatton Summer stretch cargo bermuda dusty olive (1413 2811 - 701)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 69,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fynch Hatton Summer stretch cargo bermuda dusty olive (1413 2811 - 701)

Experience summer freedom with Fynch Hatton's Summer stretch cargo bermuda. Quality, style, and comfort in dusty olive. Elevate your summer adventures now!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Zomerse Vrijheid met Fynch Hatton

Wanneer de dagen langer worden en de zon hoog aan de hemel staat, is het tijd om de vrijheid van de zomer te omarmen. Fynch Hatton, een merk dat synoniem staat voor kwaliteit en stijl, nodigt je uit om dit seizoen te beleven als nooit tevoren. Met de introductie van de Summer stretch cargo bermuda in dusty olive, biedt Fynch Hatton je de perfecte metgezel voor al je zomeravonturen.

Een Ode aan Comfort en Stijl

De zomer vraagt om kleding die zowel comfortabel als stijlvol is. De Summer stretch cargo bermuda van Fynch Hatton is ontworpen met dit in gedachten. De zachte, stretchy stof biedt ongeëvenaard comfort, terwijl de dusty olive kleur een vleugje elegantie toevoegt aan je zomerse garderobe. Deze bermuda is meer dan alleen een kledingstuk; het is een belofte van onbezorgde dagen gevuld met plezier en ontspanning.

De Perfecte Match voor Elke Gelegenheid

Of je nu een middag doorbrengt in de stad, een barbecue organiseert met vrienden of geniet van een rustige avondwandeling langs het strand, de Summer stretch cargo bermuda past bij elke gelegenheid. Dankzij de veelzijdige kleur en het tijdloze ontwerp kun je deze bermuda moeiteloos combineren met je favoriete shirts, polo's of luchtige overhemden. Bezoek de Broeken & Jeans collectie van Fynch Hatton voor meer inspiratie.

Een Stap Richting Duurzame Mode

Fynch Hatton zet zich in voor duurzaamheid en kwaliteit. Door te kiezen voor deze bermuda, maak je niet alleen een stijlvolle keuze voor jezelf, maar draag je ook bij aan een betere wereld. De zorgvuldig geselecteerde materialen en het toegewijde vakmanschap achter elk kledingstuk weerspiegelen de toewijding van Fynch Hatton aan duurzame modepraktijken.

Ontdek Jouw Zomerse Identiteit

De zomer is het perfecte seizoen om te experimenteren met je stijl en nieuwe looks te ontdekken. Met de Summer stretch cargo bermuda in dusty olive van Fynch Hatton heb je de vrijheid om je persoonlijke stijl te verkennen en te verfijnen. Laat de bermuda het startpunt zijn van een zomer vol zelfexpressie en stijlvolle avonturen.

Maak Vandaag Nog Jouw Zomerse Dromen Waar

Wacht niet langer om jouw zomerse garderobe compleet te maken. De Summer stretch cargo bermuda in dusty olive is niet alleen een kledingstuk; het is een uitnodiging om het leven te vieren, elke dag opnieuw. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode en ontdek hoe Fynch Hatton jouw zomer kan transformeren met stijl, comfort en een vleugje avontuur. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en maak vandaag nog jouw zomerse dromen waar.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Summer stretch cargo bermuda dusty olive (1413  2811 - 701)

Summer stretch cargo bermuda dusty olive (1413 2811 - 701)

€ 69,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen