Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING

Fynch Hatton Sokken Double Pack Antraciet (00000600 - 982)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

Maat:

€ 14,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fynch Hatton Sokken Double Pack Antraciet (00000600 - 982)

Ontdek de stijl & comfort van Fynch Hatton's Sokken Double Pack Antraciet. Perfecte match voor elke outfit, duurzaam en modieus. Upgrade je look nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Sokken Double Pack Antraciet van Fynch Hatton

Op zoek naar een combinatie van comfort en stijl voor uw voeten? Dan zijn de Sokken Double Pack Antraciet (00000600 - 982) van Fynch Hatton precies wat u nodig heeft. Deze sokken zijn speciaal ontworpen voor de modebewuste man die waarde hecht aan kwaliteit en een verzorgde uitstraling.

Essentiële Accessoires voor Elke Garderobe

Als onderdeel van de Accessoires collectie van Fynch Hatton, bieden deze sokken een perfecte mix van functionaliteit en modieuze finesse. De neutrale grijze kleur zorgt ervoor dat ze moeiteloos te combineren zijn met uw dagelijkse outfit, of het nu casual of zakelijk is.

Kwaliteit die Zich Onderscheidt

De Sokken Double Pack Antraciet zijn niet zomaar sokken. Ze zijn het resultaat van Fynch Hatton's toewijding aan kwaliteit en comfort. De zorgvuldig geselecteerde materialen zorgen voor een aangename pasvorm en langdurig draagcomfort. Bovendien blijven ze ook na meerdere wasbeurten mooi van vorm en kleur.

Perfecte Match met de Nieuwe Collectie

Deze sokken zijn onderdeel van de Nieuwe Collectie van Fynch Hatton en passen perfect bij de laatste trends op modegebied. Ze zijn een subtiele, maar onmisbare toevoeging aan uw garderobe die elke look compleet maakt.

Specificaties van de Sokken Double Pack Antraciet

  • Kleur: Grijs
  • Categorie: Accessoires
  • Merken: Fynch Hatton
  • Collectie: Nieuwe collectie, Sokken

Of u nu op zoek bent naar een praktisch paar sokken voor dagelijks gebruik of een stijlvolle aanvulling voor een bijzondere gelegenheid, de Sokken Double Pack Antraciet van Fynch Hatton zijn de ideale keuze. Bestel ze nu en ervaar het zelf!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Sokken Double Pack Antraciet (00000600 - 982)

Sokken Double Pack Antraciet (00000600 - 982)

€ 14,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen