Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Fynch Hatton Polo Modern Fit, Supima Pique soft green (1413 1702 - 715)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 59,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fynch Hatton Polo Modern Fit, Supima Pique soft green (1413 1702 - 715)

Verrijk je stijl met Fynch Hatton. Ontdek ongekende kwaliteit, een vleugje klasse in elke kleur en perfectie in pasvorm. Maak de sprong naar uitmuntendheid met Nieuwnieuw.com Herenmode.

Lees de volledige productomschrijving

Verrijk Je Stijl met Fynch Hatton

Stap binnen in de wereld van ongeëvenaarde klasse en tijdloze elegantie met Fynch Hatton, een merk dat de essentie van herenmode herdefinieert. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode geloven we dat mode meer is dan alleen kleding; het is een verlengstuk van je persoonlijkheid, een canvas waarop je jouw unieke verhaal schildert. Met de Polo Modern Fit, Supima Pique in soft green, nodigen we je uit om een nieuw hoofdstuk in je stijlboek te beginnen.

Ervaar Ongekende Kwaliteit

De keuze voor Fynch Hatton is een keuze voor kwaliteit die je kunt voelen. Elke vezel van de Supima-katoen in onze polo's is zorgvuldig geselecteerd om jou een comfort te bieden dat zijn gelijke niet kent. Deze polo belichaamt een perfecte harmonie tussen comfort en stijl, waardoor je er niet alleen goed uitziet, maar je ook goed voelt.

Een Vleugje Klasse in Elke Kleur

De zachte groene kleur van onze Polo Modern Fit is meer dan alleen een kleurkeuze; het is een statement. Het is de kleur van rust, van natuur, en van verfijning. Deze polo is ontworpen om veelzijdigheid te bieden aan je garderobe, zodat je voor elke gelegenheid de perfecte outfit kunt samenstellen, of het nu gaat om een casual bijeenkomst met vrienden of een formele gebeurtenis.

Perfectie in Pasvorm

De zoektocht naar de perfect passende polo is voorbij. Met een breed scala aan maten, van M tot 3XL, garandeert Fynch Hatton dat elke man de ideale fit vindt. Onze aandacht voor detail en toewijding aan inclusiviteit zorgen ervoor dat elke man zich op zijn best kan voelen en er op zijn best uit kan zien, ongeacht zijn postuur.

Ontdek een Wereld van Stijl

De Polo Modern Fit is slechts het begin van wat Fynch Hatton en Nieuwnieuw.com Herenmode te bieden hebben. Wij nodigen je uit om je te verdiepen in onze collectie van T-shirts & Polo's, waar elk stuk een belofte van kwaliteit en stijl in zich draagt. Ontdek de nieuwste trends, tijdloze klassiekers en alles daartussenin, en vind de perfecte aanvulling op jouw unieke stijl.

Kies voor het Merk met een Missie

Door te kiezen voor Fynch Hatton, kies je voor een merk dat zich inzet voor het creëren van uitzonderlijke kleding met aandacht voor elk detail. Het is een keuze voor een merk dat mode ziet als een uiting van individualiteit en een manier van leven. Met Fynch Hatton kies je voor kwaliteit, stijl en een merk dat jouw waarden deelt.

Maak de Sprong naar Uitmuntendheid

Laat de kans om je garderobe te transformeren met de Polo Modern Fit, Supima Pique in soft green van Fynch Hatton niet aan je voorbijgaan. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode vandaag nog en stap in een wereld waar stijl, kwaliteit en comfort samenkomen. Laat je inspireren, vind je nieuwe favorieten en ervaar de ware betekenis van een goed geklede man. Jouw reis naar een verfijnde stijl begint hier.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo Modern Fit, Supima Pique soft green (1413  1702 - 715)

Polo Modern Fit, Supima Pique soft green (1413 1702 - 715)

€ 59,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen