Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Fynch Hatton Polo Modern Fit, Supima Pique leaf green (1413 1702 - 711)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 59,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fynch Hatton Polo Modern Fit, Supima Pique leaf green (1413 1702 - 711)

Verrijk je garderobe met de elegante uitstraling van Fynch Hatton. Ontdek de Polo Modern Fit, Supima Pique in leaf green voor ongeëvenaarde kwaliteit, comfort en stijl. Maak vandaag nog jouw stijlstatement! #nl

Lees de volledige productomschrijving

Verfijn Je Garderobe met de Elegante Uitstraling van Fynch Hatton

In de wereld van herenmode, waar stijl en comfort samenkomen, introduceert Fynch Hatton de Polo Modern Fit, Supima Pique in leaf green. Dit is niet zomaar een toevoeging aan je kledingcollectie; het is een transformatie van je algehele uitstraling, een brug tussen het alledaagse en het buitengewone.

Ervaar Ongeëvenaarde Kwaliteit en Comfort

Stel je voor dat je een kledingstuk draagt dat zo zacht aanvoelt dat het bijna een tweede huid wordt. De Polo Modern Fit is vervaardigd uit de fijnste Supima katoen, bekend om zijn ongekende zachtheid en duurzaamheid. Deze polo belooft niet alleen comfort maar ook een blijvende kwaliteit, waardoor je er dag in dag uit op je best uitziet en voelt.

Voeg een Vleugje Kleur toe aan Je Dag

De levendige leaf green kleur van de Polo Modern Fit voegt een frisse dynamiek toe aan je garderobe. Het is een kleur die energie en leven uitstraalt, perfect voor elke gelegenheid. Van een ontspannen weekend tot een belangrijke zakelijke bijeenkomst, deze polo past zich moeiteloos aan je leven aan.

De Perfecte Balans Tussen Casual en Formeel

De moderne man staat voor vele uitdagingen en de kleding die hij draagt, moet veelzijdig genoeg zijn om aan al deze eisen te voldoen. De Polo Modern Fit van Fynch Hatton, verkrijgbaar in de categorieën T-shirts & Polo's, biedt de perfecte mix van casual comfort en formele elegantie. Met een scala aan maten, van M tot 3XL, is er een ideale pasvorm voor elke man die zijn stijl serieus neemt.

Een Investering in Stijl en Zelfvertrouwen

Dit kledingstuk is meer dan alleen een item in je kast; het is een investering in je persoonlijke uitstraling en zelfvertrouwen. De Polo Modern Fit staat symbool voor de man die aandacht besteedt aan details en die kwaliteit en comfort vooropstelt in zijn dagelijkse leven. Het is een essentieel onderdeel van de garderobe van de moderne man, die begrijpt dat echte stijl van binnen komt.

Kies Voor Het Beste, Kies Voor Fynch Hatton

Met een keuze voor Fynch Hatton kies je voor een merk dat synoniem staat aan vakmanschap en kwaliteit. Elk kledingstuk is een bewijs van de toewijding van het merk aan uitmuntendheid, ontworpen om de tand des tijds te doorstaan. Fynch Hatton is niet zomaar een merk; het is een belofte van kwaliteit, stijl en comfort.

Ontdek Vandaag Nog Jouw Ultieme Stijl

Laat geen moment langer voorbijgaan zonder de Polo Modern Fit, Supima Pique leaf green van Fynch Hatton in je leven. Dit is je kans om een statement te maken met je kleding en je persoonlijke stijl naar een hoger niveau te tillen. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode en laat je inspireren door de veelzijdigheid en klasse die Fynch Hatton te bieden heeft. Maak vandaag nog jouw stijlstatement en voel het verschil.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo Modern Fit, Supima Pique leaf green (1413  1702 - 711)

Polo Modern Fit, Supima Pique leaf green (1413 1702 - 711)

€ 59,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen