Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Fynch Hatton Polo Modern Fit, Supima Pique navy (1413 1702 - 685)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 59,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fynch Hatton Polo Modern Fit, Supima Pique navy (1413 1702 - 685)

Ontdek de wereld van Fynch Hatton met de Polo Modern Fit, Supima Pique navy. Een symbool van verfijning en comfort. Maak vandaag nog jouw stijlstatement!

Lees de volledige productomschrijving

Verken de Wereld van Elegante Mannelijkheid met Fynch Hatton

Stap binnen in de verfijnde wereld van Fynch Hatton, waar elke kledingkeuze een verhaal vertelt van elegantie, comfort en onderscheidende smaak. De Polo Modern Fit, Supima Pique navy is niet slechts een kledingstuk; het is een reis naar een leven waar stijl en kwaliteit hand in hand gaan. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode nodigen we je uit om deze reis te ervaren, waarbij elke draai een belofte is van ongekende klasse.

Een Ode aan Verfijning

De keuze voor Fynch Hatton is een keuze voor een leven dat gewijd is aan de kunst van het goed kleden. Met de Polo Modern Fit, Supima Pique navy kies je voor meer dan alleen een kledingstuk. Je kiest voor een symbool van verfijnde smaak, dat met zijn diepe navy kleur en zachte Supima Pique stof een statement maakt in elke setting. Het is een ode aan mannen die weten dat ware elegantie in de details schuilt.

Comfort Ontmoet Stijl

In de wereld van Fynch Hatton is comfort net zo belangrijk als stijl. De Modern Fit snit van deze polo is zorgvuldig ontworpen om elke man te flatteren, een perfecte balans biedend tussen een aansluitende pasvorm en de vrijheid om te bewegen. Het is een kledingstuk dat zich aanpast aan jouw leven, flexibel genoeg voor een casual middag en tegelijkertijd verfijnd genoeg voor een formele gelegenheid.

Maak Jouw Stijlstatement

Met de Polo Modern Fit, Supima Pique navy van Fynch Hatton, maak je een duidelijk stijlstatement. Het is een keuze voor kwaliteit en duurzaamheid, voor comfort en klasse. Deze polo is een essentiële aanvulling op de garderobe van elke man die streeft naar een moeiteloze stijl, die zijn persoonlijkheid weerspiegelt in elke outfit. Ontdek de collectie T-shirts & Polo's van Fynch Hatton en laat je inspireren door de veelzijdigheid en de wereldse smaak die elk stuk uitstraalt.

Ervaar de Perfectie van Fynch Hatton

De tijd is nu om jezelf te trakteren op de tijdloze charme en het ongeëvenaarde comfort van de Polo Modern Fit, Supima Pique navy. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan om een kledingstuk te bezitten dat jouw stijl naar een hoger niveau tilt. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode wacht jouw nieuwe favoriete polo op je, klaar om jouw garderobe te verrijken met een vleugje klasse en verfijning.

Wacht niet langer en laat je vandaag nog verleiden door de nieuwe collectie van Fynch Hatton bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Laat je meenemen op een reis waar elke keuze een reflectie is van jouw unieke stijl en persoonlijkheid. Jouw zoektocht naar de perfecte polo eindigt hier, waar kwaliteit, stijl en comfort samenkomen in elk kledingstuk.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo Modern Fit, Supima Pique navy (1413  1702 - 685)

Polo Modern Fit, Supima Pique navy (1413 1702 - 685)

€ 59,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen