Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Fynch Hatton Polo Modern Fit, Supima Pique summer breeze (1413 1702 - 607)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 59,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fynch Hatton Polo Modern Fit, Supima Pique summer breeze (1413 1702 - 607)

Ontdek de zomer in stijl met Fynch Hatton's Polo Modern Fit. Kies voor kwaliteit, comfort en moderne elegantie. Verrijk je garderobe en straal zelfvertrouwen uit. Mis deze kans niet! #nl

Lees de volledige productomschrijving

Verken de Zomer met Fynch Hatton's Polo Modern Fit

De zomer roept beelden op van heldere hemels, lange dagen en de vrijheid om te genieten van het buitenleven. Het is een tijd waarin stijl en comfort samenkomen, een periode waarin elke man de kans heeft om zijn persoonlijke elegantie te herdefiniëren. In deze geest van vernieuwing en verfijning presenteert Fynch Hatton de Polo Modern Fit, Supima Pique summer breeze. Een kledingstuk dat niet alleen een aanvulling is op je zomergarderobe, maar een uitnodiging om de wereld met vernieuwde stijl en zelfvertrouwen tegemoet te treden.

Ervaar Ongeëvenaarde Kwaliteit en Comfort

De keuze voor Fynch Hatton's Polo Modern Fit is een keuze voor kwaliteit. Vervaardigd uit de allerfijnste Supima katoen, staat deze polo garant voor een ongekende zachtheid en duurzaamheid. De rijke blauwe kleur weerspiegelt de diepte van de zomerlucht, terwijl de moderne pasvorm zorgt voor een elegante en gestroomlijnde uitstraling. Het is een stuk dat niet alleen gedragen wordt, maar dat met elke vezel de belofte van comfort en stijl uitstraalt.

Symboliseer Moderne Elegantie

In de wereld van T-shirts & Polo's, onderscheidt de Polo Modern Fit van Fynch Hatton zich als een toonbeeld van moderne elegantie. Het is een veelzijdig kledingstuk dat zich moeiteloos aanpast aan zowel casual als formele gelegenheden. Of je nu geniet van een ontspannen middag in de stad of een belangrijke zakelijke bijeenkomst hebt, deze polo zorgt ervoor dat je altijd op je best bent.

Voeg Veelzijdigheid toe aan Je Garderobe

De ware kracht van de Polo Modern Fit ligt in zijn veelzijdigheid. Beschikbaar in een reeks maten van M tot 3XL, biedt het elke man de mogelijkheid om zijn stijl naar een hoger niveau te tillen. De zorgvuldig gekozen kleur blauw en de verfijnde pasvorm maken het een tijdloos kledingstuk dat naadloos aansluit bij elke garderobe. Het is meer dan een kledingstuk; het is een investering in je uitstraling en zelfverzekerdheid.

Wordt Onderdeel van de Fynch Hatton Familie

De Polo Modern Fit, Supima Pique summer breeze is slechts het begin van wat Fynch Hatton te bieden heeft. Met een uitgebreide collectie die de perfecte mix van traditionele kwaliteit en moderne stijl belichaamt, nodigt Fynch Hatton je uit om de wereld van premium herenmode te verkennen. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een exclusieve groep die waarde hecht aan kwaliteit, comfort en stijl.

Laat deze zomer de start zijn van een nieuw hoofdstuk in jouw persoonlijke stijl. Ontdek de volledige collectie van Fynch Hatton op Nieuwnieuw.com en bereid je voor om jezelf opnieuw uit te vinden. Met de Polo Modern Fit, Supima Pique summer breeze, stap je in een wereld van zomerse elegantie en tijdloze stijl. Mis deze kans niet om je garderobe te verrijken met de kwaliteit en elegantie die alleen Fynch Hatton kan bieden.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo Modern Fit, Supima Pique summer breeze (1413  1702 - 607)

Polo Modern Fit, Supima Pique summer breeze (1413 1702 - 607)

€ 59,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen