Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Fynch Hatton Polo Modern Fit Supima Pique dusty lavender (1413 1702 - 404)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 59,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fynch Hatton Polo Modern Fit Supima Pique dusty lavender (1413 1702 - 404)

Ontdek de wereld van verfijning met Fynch Hatton. Ervaar de Polo Modern Fit Supima Pique in dusty lavender. Kies voor kwaliteit, stijl en comfort. Maak vandaag nog deel uit van de Fynch Hatton familie!

Lees de volledige productomschrijving

Verken de Wereld van Verfijning met Fynch Hatton

Stap binnen in een wereld waar stijl en comfort samenkomen om de moderne man te definiëren. Fynch Hatton, een merk dat synoniem staat voor kwaliteit en elegantie, nodigt u uit om de essentie van mannelijke verfijning te ervaren met de Polo Modern Fit Supima Pique in de unieke kleur dusty lavender. Dit is niet zomaar een kledingstuk; het is een belichaming van een levensstijl die de balans vindt tussen casual en formeel, tussen moeiteloos en meticuleus.

De Kunst van Casual Elegance

De Polo Modern Fit Supima Pique is meer dan alleen een kledingstuk. Het is een expressie van persoonlijke stijl, een symbool van goede smaak. In de unieke tint van dusty lavender biedt deze polo een frisse kijk op de klassieke garderobe van elke man. Het is de perfecte keuze voor diegenen die hun dagelijkse look willen verheffen zonder in te leveren op comfort of kwaliteit. De subtiele kleur en de moderne pasvorm zorgen ervoor dat deze polo moeiteloos overgaat van een dag op kantoor naar een avond uit met vrienden.

De Belofte van Ongeëvenaarde Kwaliteit

Elk aspect van de Polo Modern Fit Supima Pique van Fynch Hatton straalt kwaliteit uit. Vervaardigd uit Supima katoen, bekend om zijn superieure zachtheid en duurzaamheid, staat deze polo garant voor langdurig draagplezier en een blijvende elegantie. Het is de toewijding aan kwaliteit die Fynch Hatton onderscheidt, en deze polo is daar het levende bewijs van. Het is een investering in je garderobe die zich keer op keer terugbetaalt.

Expressie van Individualiteit

De Polo Modern Fit Supima Pique staat symbool voor de man die durft te kiezen voor kwaliteit en stijl, voor de man die zijn persoonlijkheid uitdrukt door zijn kledingkeuzes. Deze polo is niet alleen een kledingstuk, maar een middel om je unieke stijl en klasse te tonen. Het is een uitnodiging om jezelf te zijn, om je te onderscheiden in een wereld van uniformiteit.

Een Nieuwe Definitie van Stijl

Met de Polo Modern Fit Supima Pique van Fynch Hatton kies je niet alleen voor een kledingstuk, maar voor een nieuwe definitie van stijl. Het is de perfecte balans tussen het traditionele en het eigentijdse, tussen het alledaagse en het uitzonderlijke. Deze polo nodigt je uit om deel uit te maken van een wereld waar stijl inherent is aan het dagelijks leven, waar elke dag een kans is om je beste zelf te laten zien.

Laat de Polo Modern Fit Supima Pique van Fynch Hatton je gids zijn in de wereld van mannelijke elegantie en stijl. Ontdek de volledige collectie van T-shirts & Polo's en laat je inspireren door de ongeëvenaarde kwaliteit en het unieke design. Maak vandaag nog deel uit van de Fynch Hatton familie en ervaar wat het betekent om je te kleden met verfijning en klasse. Jouw reis naar een verfijnde garderobe begint hier, bij Nieuwnieuw.com.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo Modern Fit Supima Pique dusty lavender (1413  1702 - 404)

Polo Modern Fit Supima Pique dusty lavender (1413 1702 - 404)

€ 59,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen