Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Fynch Hatton Polo Modern Fit Supima Pique pineapple (1413 1702 - 106)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 59,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fynch Hatton Polo Modern Fit Supima Pique pineapple (1413 1702 - 106)

Ontdek jouw zomerstijl met de Polo Modern Fit Supima Pique van Fynch Hatton. Kies voor kwaliteit, stijl en duurzaamheid. Transformeer je look nu!

Lees de volledige productomschrijving

Verken de Zomer in Stijl met Fynch Hatton

Wanneer de zon haar warme gloed over de wereld uitstrekt, is het tijd om de vrijheid en het avontuur van de zomer te omarmen. Fynch Hatton, een merk dat synoniem staat voor kwaliteit en stijl, nodigt je uit om deze momenten in volle glorie te beleven met de Polo Modern Fit Supima Pique pineapple. Dit is niet zomaar een kledingstuk, maar een paspoort naar een seizoen vol beloftes en mogelijkheden.

Voel de Zomer

De zomer is meer dan een seizoen; het is een gevoel. Een gevoel van lichtheid, van zorgeloze dagen die overgaan in avontuurlijke nachten. De Polo Modern Fit Supima Pique van Fynch Hatton belichaamt dit gevoel met zijn ongeëvenaarde kwaliteit en stijl. Gemaakt van het fijnste Supima katoen, staat deze polo garant voor comfort en duurzaamheid, terwijl de levendige gele kleur de essentie van zomerse vreugde vangt.

Stijl die Spreekt

In een wereld waar eerste indrukken tellen, spreekt de Polo Modern Fit Supima Pique volumes. Het is een statement van verfijning en zelfvertrouwen, ontworpen voor de man die waarde hecht aan zowel comfort als stijl. Of je nu door de stad wandelt of geniet van een zonsondergang op het strand, deze polo zorgt ervoor dat je altijd op je best uitziet.

Veelzijdigheid op zijn Best

De ware schoonheid van de Polo Modern Fit Supima Pique ligt in zijn veelzijdigheid. Geschikt voor elke gelegenheid, van casual bijeenkomsten tot formele evenementen, deze polo is een essentieel onderdeel van de garderobe van elke moderne man. Het is de perfecte combinatie van T-shirts & Polo's die naadloos aansluit bij elke stijl, waardoor je moeiteloos van dag naar nacht kunt overgaan.

Duurzaamheid en Ethiek

Door te kiezen voor Fynch Hatton, kies je niet alleen voor stijl en kwaliteit, maar ook voor duurzaamheid en ethische verantwoordelijkheid. Het merk zet zich in voor het gebruik van duurzame materialen en productieprocessen, waardoor jouw keuze niet alleen goed is voor je garderobe, maar ook voor de planeet.

Ontdek Jouw Zomerstijl

Laat deze zomer de zomer zijn waarin je kiest voor ongeëvenaarde kwaliteit en stijl. De Polo Modern Fit Supima Pique van Fynch Hatton is meer dan een kledingstuk; het is een investering in jezelf. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode en ontdek hoe deze polo en onze nieuwste collectie je dagelijkse look kunnen transformeren. Mis deze kans niet om jezelf te onderscheiden en maak deel uit van een gemeenschap die kiest voor het beste. Jouw zomeravontuur begint hier.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo Modern Fit Supima Pique pineapple (1413  1702 - 106)

Polo Modern Fit Supima Pique pineapple (1413 1702 - 106)

€ 59,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen