Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Fellows United Shirt Lange Mouw Leaves Stret Oker (41.6500 - 153)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fellows United Shirt Lange Mouw Leaves Stret Oker (41.6500 - 153)

Stijlvol & comfortabel: de Fellows United Shirt Lange Mouw in okergeel met uniek bladpatroon. Perfecte pasvorm van M tot 4XL. Ideaal voor elke setting. Scoor de jouwe nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Shirt Lange Mouw Leaves Stret Oker van Fellows United

Ben je op zoek naar een stijlvol overhemd dat zowel casual als formeel gedragen kan worden? Dan is de Shirt Lange Mouw Leaves Stret Oker (41.6500 - 153) van Fellows United precies wat je nodig hebt. Dit overhemd combineert comfort met een trendy design, perfect voor de moderne man.

Uniek Design en Comfort

De Shirt Lange Mouw Leaves Stret Oker valt op door zijn unieke multicolor patroon met een subtiele okergele tint. Het is een echte blikvanger die je outfit een frisse en modieuze uitstraling geeft. Bovendien zorgt de stretchstof voor een comfortabele pasvorm die de hele dag aangenaam aanvoelt.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Met Europese maten variërend van M tot 4XL is er voor iedere man een Shirt Lange Mouw Leaves Stret Oker die perfect past. Of je nu slank of breder gebouwd bent, Fellows United heeft aan jou gedacht. Kies de maat die jou als gegoten zit en ervaar het gemak van kleding die zowel stijlvol als comfortabel is.

Veelzijdigheid en Kwaliteit

De Shirt Lange Mouw Leaves Stret Oker is niet alleen veelzijdig in stijl, maar ook in draagmomenten. Draag het naar je werk voor een professionele look of combineer het met een jeans voor een casual uitstraling. De kwaliteit van Fellows United garandeert dat je overhemd wasbeurt na wasbeurt mooi blijft.

Ontdek Meer Overhemden van Fellows United

Ben je gecharmeerd van de Shirt Lange Mouw Leaves Stret Oker? Bekijk dan ook de andere overhemden van Fellows United in onze Nieuwe collectie. Ontdek de veelzijdigheid van dit merk en vul je garderobe aan met kwaliteitsoverhemden die bij elke gelegenheid passen.

Bestel Nu Jouw Shirt Lange Mouw Leaves Stret Oker

Wacht niet langer en voeg dit unieke overhemd toe aan je kledingcollectie. Bestel nu de Shirt Lange Mouw Leaves Stret Oker en geniet van de perfecte combinatie van stijl en comfort. Met Fellows United maak je altijd de juiste keuze voor je garderobe!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt Lange Mouw Leaves Stret Oker (41.6500 - 153)

Shirt Lange Mouw Leaves Stret Oker (41.6500 - 153)

€ 89,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen