Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Dstrezzed Knitted T-shirt Zeke Stormy Sea (420024 - 617)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Dstrezzed Knitted T-shirt Zeke Stormy Sea (420024 - 617)

Ontdek de Knitted T-shirt Zeke Stormy Sea van Dstrezzed: jouw stijlvolle must-have. Comfortabel, trendy groen en perfecte pasvorm. Scoor nu dé look voor elke dag!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Knitted T-shirt Zeke Stormy Sea (420024 - 617) van Dstrezzed

Bent u op zoek naar een veelzijdige toevoeging aan uw garderobe die zowel comfort als stijl biedt? Kijk dan niet verder dan de Knitted T-shirt Zeke Stormy Sea, een prachtige creatie van het modieuze merk Dstrezzed. Dit T-shirt, speciaal ontworpen voor de modebewuste man, is de perfecte combinatie van casual en chique.

Stijlvol Groen: Een Kleur die Staat

De kleur groen is dit seizoen helemaal in, en de Zeke Stormy Sea speelt hier perfect op in. Het is een kleur die gemakkelijk te combineren is met verschillende stijlen en voor elke gelegenheid een frisse uitstraling geeft. Of u nu een dagje uit gaat of een informele vergadering heeft, dit T-shirt zorgt ervoor dat u er altijd op uw best uitziet.

Comfort Ontmoet Klasse

De Knitted T-shirt Zeke Stormy Sea is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een genot om te dragen. Het is gemaakt van zachte, ademende stoffen die ervoor zorgen dat u zich de hele dag comfortabel voelt. De pasvorm is ontworpen om het mannelijke figuur te complimenteren, beschikbaar in Europese maten van S tot XXL, zodat u de perfecte maat kunt vinden die bij uw lichaam past.

De Nieuwe Collectie van Dstrezzed

Als onderdeel van de nieuwe collectie van Dstrezzed, staat de Zeke Stormy Sea symbool voor de innovatie en kwaliteit waar het merk bekend om staat. Dstrezzed is een merk dat zich richt op mannen die waarde hechten aan zowel comfort als stijl, en dit T-shirt is daar het perfecte voorbeeld van.

Veelzijdigheid op zijn Best

Als onderdeel van de categorie T-shirts & polo's, biedt de Zeke Stormy Sea u eindeloze combinatiemogelijkheden. Draag het onder een blazer voor een smart-casual look, of combineer het met uw favoriete jeans voor een ontspannen weekendstijl. De ronde hals en de unieke breistructuur geven een moderne twist aan een klassiek kledingstuk.

Bestel Vandaag Nog Uw Nieuwe Favoriete T-shirt

Wacht niet langer en voeg de Knitted T-shirt Zeke Stormy Sea toe aan uw kledingcollectie. Bestel nu en ervaar de kwaliteit en stijl van Dstrezzed. Met een breed scala aan maten en de veelzijdige groene kleur is dit T-shirt een must-have voor elke modebewuste man.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Knitted T-shirt Zeke Stormy Sea (420024 - 617)

Knitted T-shirt Zeke Stormy Sea (420024 - 617)

€ 79,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen