Terug

50% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Dstrezzed Knitted T-shirt Zeke Silver Birch (420024 - 107)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

79,95 € 39,97

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Dstrezzed Knitted T-shirt Zeke Silver Birch (420024 - 107)

Ontdek de Zeke Silver Birch: jouw nieuwe must-have T-shirt van Dstrezzed. Perfecte pasvorm, stijlvol design, en topcomfort in maten S-XXL. Upgrade je look nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Knitted T-shirt Zeke Silver Birch van Dstrezzed

Bent u op zoek naar een veelzijdig kledingstuk dat zowel comfort als stijl biedt? Kijk dan niet verder dan de Knitted T-shirt Zeke Silver Birch (420024 - 107) van Dstrezzed. Dit T-shirt is een perfecte aanvulling op de garderobe van elke moderne man en is speciaal ontworpen voor de man die waarde hecht aan zowel uitstraling als comfort.

Perfecte Pasvorm en Comfort

De Knitted T-shirt Zeke Silver Birch is verkrijgbaar in Europese maten variërend van S tot XXL, waardoor u gegarandeerd de perfecte pasvorm vindt. Het T-shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een optimaal draagcomfort en een uitstekende pasvorm die de hele dag blijft zitten.

Stijlvolle Kleur en Design

De kleur wit van het T-shirt biedt een frisse en schone uitstraling die moeiteloos combineert met verschillende kledingstijlen en accessoires. Het subtiele design en de verfijnde afwerking maken van de Knitted T-shirt Zeke Silver Birch een stijlvolle keuze voor elke gelegenheid.

Veelzijdigheid en Trends

Als onderdeel van de nieuwe collectie T-shirts & polo's van Dstrezzed, past dit T-shirt perfect binnen de hedendaagse trends. Het is een essentieel kledingstuk dat niet mag ontbreken in de garderobe van de moderne man. Draag het onder een blazer voor een zakelijke look, of combineer het met een casual jeans voor een ontspannen weekendstijl.

Een Merk met Karakter

Dstrezzed staat bekend om zijn kwaliteit en aandacht voor detail. Dit merk heeft zich gespecialiseerd in het creëren van kleding die de moderne man helpt zich te onderscheiden in zowel casual als formele settings. Met de Knitted T-shirt Zeke Silver Birch kiest u voor een merk dat synoniem staat voor karakter en klasse.

Bestel Nu Uw Nieuwe Favoriete T-shirt

Wacht niet langer en voeg de Knitted T-shirt Zeke Silver Birch toe aan uw collectie. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit die Dstrezzed te bieden heeft. Met een simpele klik bent u op weg naar een stijlvolle upgrade van uw garderobe.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Knitted T-shirt Zeke Silver Birch (420024 - 107)

Knitted T-shirt Zeke Silver Birch (420024 - 107)

79,95 € 39,97

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen