Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Dstrezzed T-shirt Mc.Queen Offwhite (202274 - 102)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 39,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Dstrezzed T-shirt Mc.Queen Offwhite (202274 - 102)

Ontdek de tijdloze klasse van het T-shirt Mc.Queen Offwhite van Dstrezzed. Een verhaal, een statement, een must-have voor elke man. Maak vandaag nog jouw statement en voel het verschil met Dstrezzed.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van het T-shirt Mc.Queen Offwhite

Stel je een kledingstuk voor dat meer dan alleen een stuk stof is. Een kledingstuk dat spreekt over wie je bent, zonder dat je een woord hoeft te zeggen. Dat is de essentie van het T-shirt Mc.Queen Offwhite van Dstrezzed. Dit is niet zomaar een T-shirt; het is een verhaal, een avontuur, een stukje van jezelf dat je met de wereld deelt.

Een Symbool van Ongeëvenaarde Kwaliteit

De zorgvuldige selectie van Organic Slub Jersey materiaal belichaamt de toewijding van Dstrezzed aan duurzaamheid en comfort. Het is zacht voor de huid en vriendelijk voor de planeet, een combinatie die niet vaak wordt gevonden in de hedendaagse mode-industrie. Dit T-shirt is meer dan alleen een kledingstuk; het is een statement van zorg en aandacht voor de wereld om ons heen.

De Ultieme Uitdrukking van Stijl

Met zijn tijdloze offwhite kleur en de subtiele elegantie die het uitstraalt, is het T-shirt Mc.Queen een essentieel onderdeel van de garderobe van elke man. Het past moeiteloos bij elke outfit, of je nu gaat voor een casual look met jeans of een meer geklede stijl met een blazer. Dit T-shirt is je beste vriend voor elke gelegenheid, van een ontspannen middag in de stad tot een belangrijke zakelijke bijeenkomst.

Voel het Verschil met Dstrezzed

Het merk Dstrezzed staat bekend om zijn ongeëvenaarde kwaliteit en aandacht voor detail. Elk T-shirt is een kunstwerk, zorgvuldig samengesteld om niet alleen te voldoen aan de esthetische eisen van de moderne man, maar ook aan zijn behoefte aan comfort en duurzaamheid. Het T-shirt Mc.Queen Offwhite is geen uitzondering. Het is een belichaming van alles waar Dstrezzed voor staat: stijl, kwaliteit en een ongekende liefde voor mode.

Een Uitnodiging tot Ervaring

Dit T-shirt is meer dan alleen een aankoop; het is een investering in jezelf. Het is een kans om te laten zien wie je bent en waar je voor staat. Met maten variërend van S tot XXL, is er een perfecte pasvorm voor elke man die waarde hecht aan kwaliteit en stijl. Het T-shirt Mc.Queen Offwhite is een uitnodiging om deel uit te maken van een exclusieve groep mannen die weten wat ze willen en niet bang zijn om dit aan de wereld te laten zien.

Maak Vandaag Nog Jouw Statement

Wacht niet langer en ontdek wat het T-shirt Mc.Queen Offwhite voor jou kan betekenen. Bezoek T-shirts & polo's en laat je inspireren door de nieuwste collectie van Dstrezzed. Dit is jouw moment om te schitteren, om te laten zien wie je bent. Maak vandaag nog jouw statement met het T-shirt Mc.Queen Offwhite.

Laat deze kans niet liggen. Het T-shirt Mc.Queen Offwhite is meer dan alleen een kledingstuk; het is een verlengstuk van je persoonlijkheid. Grijp nu de kans om je garderobe te verrijken met een stuk dat spreekt over kwaliteit, duurzaamheid en stijl. Maak vandaag nog jouw statement en voel het verschil met Dstrezzed.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
T-shirt Mc.Queen Offwhite (202274 - 102)

T-shirt Mc.Queen Offwhite (202274 - 102)

€ 39,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen