Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Dstrezzed Knitted T-shirt James White (420075 - 100)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Dstrezzed Knitted T-shirt James White (420075 - 100)

Ontdek de Dstrezzed Knitted T-shirt James White: jouw garderobe klassieker. Perfecte pasvorm, tijdloos wit en optimaal comfort. Stijlvol, veelzijdig en een echte must-have!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Klassieke Stijl van de Dstrezzed Knitted T-shirt James White (420075 - 100)

Ben je op zoek naar een tijdloze toevoeging aan je garderobe die zowel comfort als klasse uitstraalt? Dan is de Knitted T-shirt James White van Dstrezzed precies wat je nodig hebt. Speciaal ontworpen voor de modebewuste man, combineert dit T-shirt eenvoudige elegantie met een casual uitstraling.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Met een beschikbaarheid in Europese maten van S tot XXL, is er een Knitted T-shirt James White voor elke man. Of je nu een slanke of een bredere bouw hebt, dit T-shirt zorgt voor een flatterende pasvorm die je figuur op de juiste manier benadrukt. De ronde hals en het fijngebreide materiaal bieden optimaal draagcomfort en bewegingsvrijheid.

Een Kleur Die Overal Bij Past

De kleur wit is veelzijdig en tijdloos. Het past bij elke outfit en is geschikt voor alle seizoenen. Of je het nu combineert met een jeans voor een casual look of onder een blazer draagt voor een meer formele gelegenheid, de Knitted T-shirt James White is een onmisbaar item in je kledingkast.

Ontdek de Nieuwe Collectie van T-shirts & polo's

Als onderdeel van de nieuwe collectie van Dstrezzed, staat de Knitted T-shirt James White symbool voor de moderne man die waarde hecht aan kwaliteit en stijl. Verken de volledige range van T-shirts & polo's en laat je inspireren door de nieuwste trends.

Bestel Jouw Dstrezzed T-shirt Vandaag Nog

Wacht niet langer en voeg deze must-have toe aan je collectie. Bestel de Knitted T-shirt James White eenvoudig online bij Nieuw Nieuw en profiteer van onze snelle levering en uitstekende klantenservice. Kies voor kwaliteit en stijl, kies voor Dstrezzed.

Maak je stijl compleet met de Knitted T-shirt James White en laat zien dat je oog hebt voor detail en kwaliteit. Dit is niet zomaar een T-shirt; het is een statement van goede smaak.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Knitted T-shirt James White (420075 - 100)

Knitted T-shirt James White (420075 - 100)

€ 89,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen