Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Dstrezzed Knitted Polo Mercury Loden Frost (420026 - 509)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Dstrezzed Knitted Polo Mercury Loden Frost (420026 - 509)

Ontdek de Dstrezzed Polo Mercury Loden Frost: jouw stijlvolle must-have. Perfecte pasvorm, van S tot XXL. Ideaal voor elke setting. Scoor nu jouw veelzijdige polo!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Polo Mercury Loden Frost (420026 - 509) van Dstrezzed

Bent u op zoek naar een frisse toevoeging aan uw garderobe die zowel stijlvol als comfortabel is? Kijk dan niet verder dan de Polo Mercury Loden Frost (420026 - 509), een nieuwkomer binnen de T-shirts & polo's collectie van Dstrezzed. Deze polo is speciaal ontworpen voor de modebewuste man die waarde hecht aan kwaliteit en een moderne uitstraling.

Perfecte Mix van Comfort en Stijl

Het dragen van de Polo Mercury Loden Frost staat garant voor een comfortabele ervaring zonder in te leveren op stijl. De polo is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die zacht aanvoelen op de huid en tegelijkertijd duurzaam zijn. Met zijn moderne snit en de kenmerkende groene kleur, is deze polo een echte blikvanger die niet mag ontbreken in de garderobe van de hedendaagse man.

Een Maat voor Elke Man

De Polo Mercury Loden Frost is beschikbaar in Europese maten variërend van S tot XXL, waardoor er voor elke man een perfecte pasvorm te vinden is. Of u nu een slanke of een meer robuuste lichaamsbouw heeft, deze polo sluit naadloos aan op uw lichaam en biedt ultiem draagcomfort.

Veelzijdigheid op zijn Best

Deze polo uit de nieuwe collectie van Dstrezzed is niet alleen ideaal voor een casual look, maar kan ook moeiteloos worden opgedirkt voor een meer formele gelegenheid. Combineer de Polo Mercury Loden Frost met een nette broek voor een zakelijke meeting of draag hem met een jeans voor een ontspannen weekenduitje. De veelzijdigheid van deze polo maakt hem een onmisbaar item voor elke gelegenheid.

Ontdek Meer van Dstrezzed

Naast de Polo Mercury Loden Frost biedt Dstrezzed een breed scala aan korte mouw polo's en andere kledingstukken die perfect zijn voor de moderne man. Ontdek de volledige collectie en vind de perfecte aanvulling op uw stijlvolle en comfortabele garderobe.

Bestel Nu Uw Nieuwe Dstrezzed Polo

Wacht niet langer en voeg de Polo Mercury Loden Frost toe aan uw collectie. Met zijn stijlvolle ontwerp, comfortabele pasvorm en de vertrouwde kwaliteit van Dstrezzed, is deze polo een slimme investering in uw persoonlijke stijl. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van mode en comfort.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Knitted Polo Mercury Loden Frost (420026 - 509)

Knitted Polo Mercury Loden Frost (420026 - 509)

€ 89,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen