Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Dstrezzed Knitted Polo Half-zip Dorian Silver Birch (420062 - 107)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Dstrezzed Knitted Polo Half-zip Dorian Silver Birch (420062 - 107)

Upgrade je stijl met de Dstrezzed Knitted Polo Half-zip Dorian Silver Birch. Perfecte pasvorm, moderne twist en ideaal voor de zomer. Bestel nu bij Nieuw Nieuw!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Knitted Polo Half-zip Dorian Silver Birch van Dstrezzed

Ben je op zoek naar een veelzijdige polo die stijl en comfort combineert? De Knitted Polo Half-zip Dorian Silver Birch (420062 - 107) van Dstrezzed is de perfecte aanvulling op de garderobe van elke moderne man. Deze polo is speciaal ontworpen voor de man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling zonder in te leveren op gemak.

Een Klassieker in een Modern Jasje

Deze polo, behorend tot de categorie T-shirts & polo's, is een echte klassieker met een moderne twist. De subtiele kleur wit en de verfijnde afwerking maken de Knitted Polo Half-zip Dorian Silver Birch een must-have voor elke man die zijn casual look naar een hoger niveau wil tillen.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

De Knitted Polo Half-zip Dorian Silver Birch is verkrijgbaar in Europese maten S tot en met XXL, waardoor er voor elke man een perfecte pasvorm beschikbaar is. De polo valt soepel om het lichaam en biedt optimaal draagcomfort, of je nu een dag op kantoor hebt of een ontspannen middag met vrienden.

Hoogwaardige Materialen en Details

Dankzij de hoogwaardige materialen en de aandacht voor detail die Dstrezzed in al zijn kledingstukken legt, is deze polo niet alleen stijlvol maar ook duurzaam. De half-zip sluiting geeft een moderne draai aan de traditionele polo en biedt de mogelijkheid om je look aan te passen aan de gelegenheid.

De Ideale Toevoeging aan Jouw Zomergarderobe

Met de zomer in aantocht is de Knitted Polo Half-zip Dorian Silver Birch de ideale toevoeging aan je garderobe. Of je nu een dagje uit gaat of een zomerse barbecue hebt, deze polo zorgt ervoor dat je er altijd onberispelijk uitziet.

Bestel Nu en Verrijk Je Garderobe

Wacht niet langer en bestel nu jouw Knitted Polo Half-zip Dorian Silver Birch van Dstrezzed. Bezoek onze categorie T-shirts & polo's om deze en andere stijlvolle items van Dstrezzed te ontdekken. Maak je klaar voor de zomer met de nieuwe collectie van Dstrezzed, en loop erbij in stijl!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Knitted Polo Half-zip Dorian Silver Birch (420062 - 107)

Knitted Polo Half-zip Dorian Silver Birch (420062 - 107)

€ 89,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen