Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Dstrezzed Polo Camilo Cedar Wood (420022 - 449)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Dstrezzed Polo Camilo Cedar Wood (420022 - 449)

Ontdek de Polo Camilo Cedar Wood van Dstrezzed: dé trendy keuze voor elke man. Perfecte pasvorm, topcomfort en veelzijdig - jouw stijlvolle must-have!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Polo Camilo Cedar Wood (420022 - 449) van Dstrezzed

Zoek je een veelzijdige polo die zowel casual als chique gedragen kan worden? Dan is de Polo Camilo Cedar Wood (420022 - 449) van Dstrezzed een perfecte keuze voor de modebewuste man. Deze polo is een toonbeeld van stijl en comfort, en is nu verkrijgbaar in onze Nieuwe collectie van T-shirts & polo's.

Perfecte Pasvorm en Kleur

De Polo Camilo Cedar Wood is beschikbaar in opvallende kleuren zoals Rood, Bruin en Oranje, die perfect aansluiten bij de trends van dit seizoen. Met Europese maten variërend van S tot XXL is er voor elke man een ideale pasvorm te vinden. Deze polo is niet alleen een statement piece, maar ook een essentieel onderdeel van je garderobe dat moeiteloos combineert met andere kledingstukken.

Hoogwaardige Kwaliteit en Comfort

De Polo Camilo Cedar Wood is zorgvuldig vervaardigd met oog voor detail. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat de polo zacht aanvoelt op de huid en comfortabel is voor dagelijks gebruik. Of je nu een dag op kantoor hebt of een ontspannen weekend voor de boeg, deze polo biedt de perfecte mix van comfort en stijl.

Veelzijdigheid en Stijl

Deze polo uit de categorie Korte mouw polo's van Dstrezzed is de ideale keuze voor de man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling. Draag hem onder een blazer voor een formele look of combineer hem met een jeans voor een casual uitstraling. De Polo Camilo Cedar Wood is een veelzijdig kledingstuk dat zich aanpast aan jouw persoonlijke stijl.

Bestel Nu Jouw Polo Camilo Cedar Wood

Ben je klaar om een statement te maken met jouw kledingkeuze? Bestel dan nu de Polo Camilo Cedar Wood van Dstrezzed en voeg een stijlvolle touch toe aan je garderobe. Ontdek de volledige collectie van Dstrezzed en vind de perfecte items die jouw persoonlijke stijl onderstrepen.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo Camilo Cedar Wood (420022 - 449)

Polo Camilo Cedar Wood (420022 - 449)

€ 79,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen