Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Dstrezzed Chino Pattern Sweat Lancaster Sand (501704 - 251)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 119,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Dstrezzed Chino Pattern Sweat Lancaster Sand (501704 - 251)

Ontdek de Chino Pattern Sweat Lancaster Sand van Dstrezzed: jouw stijlvolle, comfortabele broek voor elke gelegenheid. Perfecte pasvorm, duurzaam kwaliteit. Shop nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Chino Pattern Sweat Lancaster Sand (501704 - 251) van Dstrezzed

Ben je op zoek naar een broek die zowel comfortabel als stijlvol is? Dan is de Chino Pattern Sweat Lancaster Sand (501704 - 251) van Dstrezzed precies wat je nodig hebt. Deze chino combineert een moderne uitstraling met het comfort dat je van een topmerk als Dstrezzed kunt verwachten.

Een Broek voor Elke Gelegenheid

Of je nu een dag op kantoor hebt, een casual uitje met vrienden, of een informeel diner, deze chino is veelzijdig genoeg voor elke situatie. De subtiele zandkleur maakt het een perfecte aanvulling op je garderobe, makkelijk te combineren met een verscheidenheid aan shirts en schoenen.

Perfecte Pasvorm voor de Moderne Man

Met een breed scala aan jeansmaten, van 28-32 tot 38-34, is er een perfecte pasvorm voor elke man. Kies de maat die jou als gegoten zit en ervaar het comfort van een broek die speciaal voor jouw lichaam gemaakt lijkt te zijn.

Hoogwaardige Kwaliteit en Duurzaamheid

De Chino Pattern Sweat Lancaster Sand is niet alleen stijlvol, maar ook gemaakt om lang mee te gaan. Dstrezzed staat bekend om hun hoogwaardige materialen en vakmanschap, wat betekent dat je kunt rekenen op een broek die seizoen na seizoen meegaat.

Ontdek de Nieuwe Collectie van Dstrezzed

Deze chino maakt deel uit van de nieuwe collectie van Dstrezzed, een merk dat bekend staat om zijn moderne interpretaties van klassieke herenkleding. Bekijk de volledige collectie Broeken & jeans en ontdek hoe je jouw stijl naar een hoger niveau kunt tillen.

Bestel Jouw Chino Vandaag Nog

Wacht niet langer en maak jezelf eigenaar van de Chino Pattern Sweat Lancaster Sand. Bestel vandaag nog en stap stijlvol de deur uit met een broek die je bij elke gelegenheid kunt dragen. Jouw zoektocht naar de perfecte chino is hierbij ten einde.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Chino Pattern Sweat Lancaster Sand (501704 - 251)

Chino Pattern Sweat Lancaster Sand (501704 - 251)

€ 119,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen