Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING

District Indigo Trui Mockneck Navy Blauw (7.12.505.510 - 010)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

Maat:

109,95 € 32,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

District Indigo Trui Mockneck Navy Blauw (7.12.505.510 - 010)

Upgrade je look met de Trui Mockneck Navy Blauw van District Indigo. Perfecte pasvorm, tijdloze stijl en duurzaam comfort. Ideaal voor elke gelegenheid. Shop nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Trui Mockneck Navy Blauw van District Indigo

Zoek je een trui die zowel comfortabel als stijlvol is? De Trui Mockneck Navy Blauw van District Indigo is de perfecte toevoeging aan de garderobe van elke moderne man. Met een tijdloze navy kleur en een strak design, is deze trui een must-have voor de modebewuste man rond de 30 jaar.

Perfecte Pasvorm en Comfort

Deze trui is niet alleen een lust voor het oog, maar ook ontworpen voor optimaal comfort. Beschikbaar in Europese maten S, XXL en 4XL, is er voor iedere man een perfecte pasvorm. Of je nu een relaxte weekendlook nastreeft of een smart-casual outfit voor op kantoor, de Trui Mockneck Navy Blauw past naadloos in elke stijl.

Kwaliteit en Duurzaamheid

District Indigo staat bekend om hun kwaliteit en aandacht voor detail. Deze trui is geen uitzondering. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt het de perfecte balans tussen duurzaamheid en een zachte touch. Het is een investering die niet alleen goed is voor je uitstraling, maar ook voor je comfort op lange termijn.

Veelzijdigheid en Stijl

De Trui Mockneck Navy Blauw is veelzijdig genoeg om te combineren met verschillende outfits. Draag het met een jeans voor een casual uitstraling of met een chino voor een meer geklede look. De subtiele mockneck en de diepe navy kleur maken het een uitstekende keuze voor elke gelegenheid.

Ontdek de Nieuwe Collectie

Als onderdeel van de nieuwe collectie van District Indigo, is de Trui Mockneck Navy Blauw een weerspiegeling van de laatste trends in herenmode. Bekijk de volledige collectie en laat je inspireren door de nieuwste truien en vesten die elke outfit naar een hoger niveau tillen.

Bestel Jouw Trui Vandaag Nog

Ben je klaar om je garderobe te upgraden met deze tijdloze trui? Bestel de Trui Mockneck Navy Blauw vandaag nog en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Met de veelzijdige maten en de betrouwbare service van Nieuw Nieuw, ben je verzekerd van een snelle levering en een trui die je keer op keer wilt dragen.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Trui Mockneck Navy Blauw (7.12.505.510 - 010)

Trui Mockneck Navy Blauw (7.12.505.510 - 010)

109,95 € 32,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen