Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

District Indigo Pique Performance Polo Beige (7.31.400.782 - 042)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 99,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

District Indigo Pique Performance Polo Beige (7.31.400.782 - 042)

Ontdek de tijdloze elegantie van de Pique Performance Polo Beige van District Indigo. Stijl, comfort en duurzaamheid in één kledingstuk. Investeer in jezelf en je toekomst. Ervaar het nu!

Lees de volledige productomschrijving

Beleef de Ongekende Klasse van de Pique Performance Polo Beige

Verken de wereld van District Indigo, waar elke draad en elk ontwerp een verhaal van ongeëvenaarde kwaliteit en tijdloze elegantie vertelt. In het bijzonder de Pique Performance Polo Beige, een kledingstuk dat niet alleen een stijlstatement maakt maar ook een belichaming is van comfort en duurzaamheid. Dit is meer dan zomaar een kledingstuk; het is een ervaring, een levensstijl die District Indigo met trots presenteert aan de moderne man.

De Essentie van Verfijning

In een wereld waarin de eerste indruk allesbepalend kan zijn, biedt de Pique Performance Polo Beige van District Indigo je de kans om altijd je beste zelf te presenteren. De subtiele beige tint en de verfijnde pasvorm spreken boekdelen over je gevoel voor stijl en aandacht voor detail. Het is de perfecte keuze voor zowel een ontspannen weekenduitje als een belangrijke zakelijke bijeenkomst, waardoor je in elke situatie zelfverzekerd en stijlvol voor de dag komt.

Comfort en Kwaliteit in Harmonie

District Indigo weet dat ware elegantie niet ten koste gaat van comfort. De Pique Performance Polo is het resultaat van deze filosofie, gemaakt van hoogwaardige materialen die ademen en meebewegen met elke beweging. Deze polo is ontworpen om je niet alleen een stijlvolle uitstraling te geven, maar ook een ongekend draagcomfort te bieden, van de vroege ochtend tot de late avond.

Een Duurzame Keuze voor de Toekomst

Met een toenemende focus op duurzaamheid in de mode-industrie, streeft District Indigo ernaar om niet alleen tijdloze kledingstukken te creëren, maar ook verantwoordelijkheid te nemen voor de toekomst. De Pique Performance Polo Beige is vervaardigd met respect voor zowel de mens als de planeet, waardoor je keuze voor dit kledingstuk ook een stap is naar een duurzamere wereld.

Verken de Wereld van District Indigo

De Pique Performance Polo Beige is slechts het begin van wat District Indigo te bieden heeft. Elk kledingstuk in de collectie, van polo's tot T-shirts, is ontworpen met dezelfde toewijding aan kwaliteit, stijl en duurzaamheid. Het is tijd om je garderobe te verrijken met kleding die niet alleen vandaag relevant is, maar ook morgen en daarna.

Laat je inspireren door de veelzijdigheid en de tijdloze charme van de Pique Performance Polo Beige. Ontdek nu de volledige collectie van District Indigo bij Nieuwnieuw.com Herenmode en ervaar zelf de perfecte samensmelting van stijl, comfort en duurzaamheid. Investeer in jezelf, in je uitstraling en in de toekomst met een keuze voor kleding die echt het verschil maakt. Jouw nieuwe stijlreis begint hier.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Pique Performance Polo Beige (7.31.400.782 - 042)

Pique Performance Polo Beige (7.31.400.782 - 042)

€ 99,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen