Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

District Indigo Performance Overhemd Lightblue (7.32.025.739 - 017)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 119,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

District Indigo Performance Overhemd Lightblue (7.32.025.739 - 017)

Discover the timeless elegance of the Lightblue Performance Shirt at District Indigo. Elevate your style with quality, comfort, and sophistication in every wear. Shop now at Nieuwnieuw.com.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Elegantie van het Performance Overhemd Lightblue

Bij District Indigo, geloven we dat mode meer is dan alleen kleding; het is een uitdrukking van je persoonlijkheid en je ambities. Met de introductie van het Performance Overhemd Lightblue (7.32.025.739 - 017) brengen we een stukje van die filosofie naar jouw garderobe. Dit overhemd is niet zomaar een kledingstuk, het is een belofte van kwaliteit, stijl en comfort die je bij elke gelegenheid begeleidt.

Een Nieuwe Definitie van Comfort en Stijl

De moderne man is altijd in beweging, op zoek naar de perfecte balans tussen comfort en stijl. Het Performance Overhemd Lightblue is ontworpen met deze dynamische levensstijl in gedachten. De zachte, ademende stof zorgt ervoor dat je de hele dag door comfortabel blijft, terwijl de strakke, lichtblauwe kleur en het tijdloze ontwerp ervoor zorgen dat je er altijd op je best uitziet, of je nu op kantoor bent of een avond uit.

Versterk Je Garderobe met District Indigo

Als onderdeel van onze Overhemden en Performance overhemden collecties, staat het Performance Overhemd Lightblue symbool voor de kwaliteit en aandacht voor detail die kenmerkend zijn voor District Indigo. Dit overhemd is meer dan alleen een kledingstuk; het is een investering in je uitstraling en zelfvertrouwen. Met een breed scala aan maten, van 36 tot 48, is er een perfecte pasvorm voor elke man.

De Kleur die Jouw Dag Verlicht

De kleur blauw wordt vaak geassocieerd met rust, stabiliteit en vertrouwen. Het Lightblue Performance Overhemd brengt deze kwaliteiten naar je dagelijkse garderobe, waardoor je een aura van kalmte en zelfverzekerdheid uitstraalt. Deze subtiele, maar krachtige kleur verrijkt je persoonlijke stijl en maakt het overhemd tot een veelzijdige keuze voor zowel casual als formele gelegenheden.

Maak Vandaag Nog de Sprong

In de wereld van herenmode staat Nieuwnieuw.com Herenmode bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, stijl en klanttevredenheid. Het Performance Overhemd Lightblue van District Indigo is een weerspiegeling van deze waarden. Wacht niet langer om deze essentiële toevoeging aan je garderobe te maken. Laat je inspireren door de kwaliteit en stijl van District Indigo en ontdek hoe dit overhemd je dagelijkse en speciale momenten kan transformeren.

Bezoek nu Nieuwnieuw.com en ervaar de perfecte combinatie van comfort, stijl en kwaliteit met het Performance Overhemd Lightblue. Laat dit overhemd de nieuwe standaard worden voor jouw garderobe en geniet van de verfijning en het comfort dat het met zich meebrengt. Jouw zoektocht naar het perfecte overhemd eindigt hier.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Performance Overhemd Lightblue (7.32.025.739 - 017)

Performance Overhemd Lightblue (7.32.025.739 - 017)

€ 119,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen